dış gebelik / ettopik gebelik tanısı konuldu 18 temmuzda direk takip amaçlı yatış yaptım
19 temmuz bana dediler kürtaj yapıcaz ardından ilac vereceğiz metox mu ne varya ondan
Bende dedim tamam neyse 19 temmuz kürtaj oldum çok zordu sonra kan aldılar betam 6900 den 4300 e düştü sonra iğn oldum tedavi iğnesi
iğneden sonra hemen ağrı acı çekmedim iğneden sonra bir miğdem bulandı öyle böyle değil bayılacaktım neredeyse en sonunda kustum ve çıkarttım rahatladım sonra ertesi gün oldu benim böyle gaz sancı sanki böyle Bağırsaklarım acıyor gibi değişik bir ağrım vardı sonra ertesi gün doktor dedi ki bu hastayı ertesi gün taburcu edelim stabil ilerliyor uzaktan takip edeceğiz ben de tamam dedim yani çok fazla ağrım yoktu yeni yeni başlıyordu ağrılarım sadece gaz çok zorluyordu beni böyle affedersiniz tuvalete otururken bile canım açıyordu o derece neyse ben taburcu oldum benim hiç kanamam vs yoktu ilk başlarda ertesi gün oldu doktora gittim kan vermeye doktora dedim ki benim sol tarafım ağrıyor çok kötü hatta muayene edeyim dedi alttan muayene etti beni biraz canımı acıttı sonra normal karnıma baktılar ultrasonla dedi ki iç kanama vs sıkıntı gözükmüyor ağrıların olacak normal dedi doktor sana ağrı kesici yazdıysa onu iç dedi doktora gittiğimde kan sonucumdaki beta’da 6500 dedi
bu cumartesi tam 5400 yüze düştü bu bizim için yeterli sonra beni tekrar kontrole çağırdı o kontrolü bekliyorum cumartesi günü ama benim şu an ağrı kesici içmediğim zaman çok Kıvrandıran böyle regli sancısına benzeyen sancıları var kanamam devam ediyor hatta kan pırtları falan atıyorum gazım ve bağırsak problemim düzeldi tamamen hastaneden taburcu olalı beş gün falan oluyor şu an bunlar normal mi siz böyle belirtiler yaşadınız mı çok merak ediyorum psikolojim çok bozuldu çok canım yanıyor bazen aşırı ağrı oluyor anlık yani ne yapacağım size sormak istedim sizin süreciniz nasıl geçti anlatırsanız detaylı bir şekilde çok sevinirim.
Sizin betanız kaç günde sıfırlandı bunu çok merak ediyorum
Ağrılarım ne zaman diner sizin kaç gün ağrınız olmuştu?