Dış Gebelik Sonrası Sağlıklı Gebelik

Ben dış gebelikten(2doz mtx ile ameliyatsız atlattım) hemen sonra hamile kaldım inşallah tez vakitte Rabbim sizlere de nasip eder🙏

Benim ilk gebeliğim kalp atışları olmadığı için kürtaj ile sonlandırıldı. İkinci gebeliğimde dış gebelik geçirdim metatraksat iğnesi ile ölümden dönerek kendim düşürdüm. İğneden sonra acile gittiğim tüm devlet hastaneleri beni ameliyat edilmen lazım diyerek salmak istemediler. Ben her an kendi doktoruma danıştım ve hastanede kalmayı kabul etmeden çıktım. Bana ölüm dahil tüm riskleri alıp hastanede yatışı kabul etmediğime dair evrak imzalattılar. Şimdi üzerine 2 sene geçti ve hamileyim 4,5 aylık. Herşey yolunda bir sıkıntımız yok hamdolsun. Hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Ben hiçbir zaman isyan etmedim ve 4 sene aradım bu bebeğimi. Kafanız ve içiniz rahat olsun. Biz çok doktorlara gittik, hiçbir problem çıkmıyordu, sağlıklı bir gebelik yaşamamam için bir sebep görünmüyordu. Ben artık oluruna bırakmıştım, kafaya takmıyordum. Düşünün son adetimi bile unutmuşum, hamile olduğumu tesadüf test yaptığımda öğrenmiştim. Rabbim her isteyene nasip etsin anneliği.

Back
X