- Konu Sahibi PapatyaKralice
-
2022 yılında oldum ben. Nisan ayında oldum temmuzda hamile kaldım yeniden.Siz ne zaman ameliyat oldunuz
Kafam o kadar karışık kİ tüpünüz alınmış mıydı2022 yılında oldum ben. Nisan ayında oldum temmuzda hamile kaldım yeniden.
Çok erken sürede hamile kalmışsınız bir sorun oldu mu yine2022 yılında oldum ben. Nisan ayında oldum temmuzda hamile kaldım yeniden.
Kahve akıntınız fazlamıydı acaba? Birde kaçıncı haftada başladı lekelenmelerinizBen en son doktora gittiğimde dış gebelik geçirdiğimi anlamamıştık daha kahverengi lekelenmem oluyordu progestan kullanalım mı dediğimde doktor bana vermemişti düşecek çocuğu ilaçlarla kurtarmanın bir mantığı yok demişti düşmesi gerekiyorsa düşsün sağlıksız olmasındansa düşsün demişti o yüzden bana ilaç vermemişti zaten sonrasında dış gebelik olmuştu ama siz kayıp yaşarken belirtileriniz oluyor muydu herhangi bir sorununuz yok anladığım kadarıyla rahat hamile kalabiliyorsunuz
Vallah bende geçen gördüm rüyamda psikolojiyle alakalı artık3 ay sonra rahim filmi istemek için gidicem bu korunma süresini de sorucam. İşte öyle ha dediğin zamanda olmuyor maalesef benimde dış gebelik olan 8 ay 1 yıl olmadı zaten. Allahım rüyamda bile bebeğim olduğunu görüyorum psikolojikman çökertti bu süreçler bizi Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı evlatlar versin tez zamanda
İnşallahAnladım canım bende yarın kese için gidecem de değerim tahmini 5 binleri aşmıştır ama lekelenmem ağrım galan yok dış gebelikten korkuyordum olsa mutlaka belirti verirdi diye düşünüyorum küçük bir değerle öğrendim 4 defa kan verdim hep iki kat arttı bakalım inşallah görürüm
Ben hamileliğimi öğrendikten 4 5 gün sonra başladı ama yerleşme kanaması gibiydi çok az geldi bir gün geldi bir gün hiç gelmedi yani böyle 5 6 gün sürdü benim normal gebeliğimde vardı ikizdi o yüzden dış gebelikten dolayı mıydı normal olandan dolayı mıydı bilmiyorum heterotopik dış gebelik mi ne öyle bir şey dedi doktor normalde yüzde 1’in altında olan bir şeymiş normal dış gebelik görülüyor ama bu tarz az görülüyormuş ama emin olamayız dediler hala belirsiz parça aldılar ameliyat esnasında onun sonucunda ortaya çıkacak ne olduğu sadece tahmini öyle düşündüler normal kese de gördüler çünkü ama o yalancı kesede olabilirmiş bekliyorum hala sonuçların çıkmasınıKahve akıntınız fazlamıydı acaba? Birde kaçıncı haftada başladı lekelenmeleriniz
Heterotopik dış gebeliği ilk defa duydum. Umarım sağlıklıdır bebişlerinizBen hamileliğimi öğrendikten 4 5 gün sonra başladı ama yerleşme kanaması gibiydi çok az geldi bir gün geldi bir gün hiç gelmedi yani böyle 5 6 gün sürdü benim normal gebeliğimde vardı ikizdi o yüzden dış gebelikten dolayı mıydı normal olandan dolayı mıydı bilmiyorum heterotopik dış gebelik mi ne öyle bir şey dedi doktor normalde yüzde 1’in altında olan bir şeymiş normal dış gebelik görülüyor ama bu tarz az görülüyormuş ama emin olamayız dediler hala belirsiz parça aldılar ameliyat esnasında onun sonucunda ortaya çıkacak ne olduğu sadece tahmini öyle düşündüler normal kese de gördüler çünkü ama o yalancı kesede olabilirmiş bekliyorum hala sonuçların çıkmasını
Hayır çok şükürÇok erken sürede hamile kalmışsınız bir sorun oldu mu yine
Malesef benim sağlıklı değil ameliyat oldum tüpüm alındı ve kürtaj yaptılar kahverengi lekelenme benimde az olmuştu üstünde durun dikkat edin 1500 olunca değeriniz alttan keseye baktırınHeterotopik dış gebeliği ilk defa duydum. Umarım sağlıklıdır bebişlerinizbenimde 4+4 dün bugün iki kere falan azar azar geldi kahvelik akıntıda daha önce dış gebelik geçirdim ama sanki onda daha dolu doluydu diye hatırlıyorum. 2 kaybım var. Bundan çok umutluydum ama kahvelik şüpheye düşürdü beni. Doktorumla görüştüm ama olabileceğini söyledi de haftamla betam çok uyumlu değil sınırdaymış geç döllenme mi oldu ne oldu anlayamadım
Ayyy çok sevindim tüpünüz alınmış mıydıHayır çok şükür
Çok geçmiş olsunMalesef benim sağlıklı değil ameliyat oldum tüpüm alındı ve kürtaj yaptılar kahverengi lekelenme benimde az olmuştu üstünde durun dikkat edin 1500 olunca değeriniz alttan keseye baktırın
Alındı evet sağ tüpüm yok maalesefAyyy çok sevindim tüpünüz alınmış mıydı
Canım naptın gittin mi doktoraİnşallah canım
Gittim canım yorumuna ihtiyacım var doktor karından baktı baya bir keseyi aradı ben heralde yok artık dedim ki kese göründü cihaz eskiydi 5+5 haftalık kese de 8.95 mm dedi ben ekranda bişeyin pıt pıt attığını görünce kalp mi o dedim baktı evet dedi ve kalp sesini az da olsa dinledik normalde adete göre 6+3 olması gerekirken 5+5 dedi birde muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla pembe akıntım gelmiş moralim o kadar bozuldu ki anlatamamCanım naptın gittin mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?