Dis gebelik sonrasi yeniden hamilelik

Moonlightsky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
199
41
18
35
Kizlar 6 ay once dis gebelik atlatmistim. Bir ay omce rahim filmi cektrdim temiz cikmisti. Bu ay hamile kaldim. Suan 5+2yim. Gecen seferki dis gebeligmde sag tarafimda olan agriyi yine hissediyorum. Bu hafta ultrasona girmeye caliscam yarin randevu ayarlicam. Cok endiseleniyorum yine sag tarafta yeniden dis gebelik mi oldu diye yaa☹️ Dis gebelikten sonraki gebeliklerde o eski gebeligin yeri agrirmi acaba
Bhcg me hastanede baktirmadim daha yaptigim testlerde gordum pozitifi. Clearblue testinde 2-3 haftalik hamilelik cikti bundan 4-5gun once

Kizlar 6 ay once dis gebelik atlatmistim. Bir ay omce rahim filmi cektrdim temiz cikmisti. Bu ay hamile kaldim. Suan 5+2yim. Gecen seferki dis gebeligmde sag tarafimda olan agriyi yine hissediyorum. Bu hafta ultrasona girmeye caliscam yarin randevu ayarlicam. Cok endiseleniyorum yine sag tarafta yeniden dis gebelik mi oldu diye yaa☹ Dis gebelikten sonraki gebeliklerde o eski gebeligin yeri agrirmi acaba
Bhcg me hastanede baktirmadim daha yaptigim testlerde gordum pozitifi. Clearblue testinde 2-3 haftalik hamilelik cikti bundan 4-5gun once
Olmuş olabilir canım kan tahlilinde belli eder kendini seri beta ölçümü yaptırman lazım.. başlardaayken önlemini al derim inşaaallahh sağlıklı gebeliktir🌹🤍 bir de bir bayanın yazdığına göre sağlıklı gebelik geçirmiş sonrasında her adetinde o dış gebelik bölgesi ağrıyormuş meraklanmayın belki de korktuğunuz gibi değildir ama bugün inşaallah kan vermişsinizdir..

Olmuş olabilir canım kan tahlilinde belli eder kendini seri beta ölçümü yaptırman lazım.. başlardaayken önlemini al derim inşaaallahh sağlıklı gebeliktir🌹🤍 bir de bir bayanın yazdığına göre sağlıklı gebelik geçirmiş sonrasında her adetinde o dış gebelik bölgesi ağrıyormuş meraklanmayın belki de korktuğunuz gibi değildir ama bugün inşaallah kan vermişsinizdir..
Bugun ultrasonda baktik hersey yolunda❤️ Dis gebelik yasayan arkadaslara umut olsun❤️ Sag tarafimin agrisi dediginiz gibi olabilir.

Bugun ultrasonda baktik hersey yolunda❤ Dis gebelik yasayan arkadaslara umut olsun❤ Sag tarafimin agrisi dediginiz gibi olabilir.
Çoook sevindim canım nedense sizde hep iyi şeyler hissettim çünkü bir arkadaşımızın ağrısı olmuştu her adet dönemi yaşamış ama bir sorum çıkmamıştı darısı benimde başıma💗 bende ölçtürdüm 105e düşmüş çok şükür atlatıyorum bu durumu..🤲🏻🌹 en kısa zamanda bizde tekrar istiyoruz rabbim nasip ederse💖

İnşlalah bir daha yaşatmasın bende 7 ay önce yaşamıştım kimyasal .. kimseye yaşatmasın rabbim

Bugun ultrasonda baktik hersey yolunda❤ Dis gebelik yasayan arkadaslara umut olsun❤ Sag tarafimin agrisi dediginiz gibi olabilir.
Bir de sağdan mı yumurtlamıştınız bu ay canım bebeğiniz nereye yerleşmiş? Benim sağ tüpümde çıktı dış gebelik acaba tekrar sağdan hamile kalsam sorun yaşar mıyım☺️

Çoook sevindim canım nedense sizde hep iyi şeyler hissettim çünkü bir arkadaşımızın ağrısı olmuştu her adet dönemi yaşamış ama bir sorum çıkmamıştı darısı benimde başıma💗 bende ölçtürdüm 105e düşmüş çok şükür atlatıyorum bu durumu..🤲🏻🌹 en kısa zamanda bizde tekrar istiyoruz rabbim nasip ederse💖
Insallah sizde yazcaksiniz buraya guzel haberlerinizi❤️❤️ Inaniyorum ben🌸 dis gebeligi yasayan bilir. O zor gunler geciyor sonra yine guzel seyler oluyor❤️

Canim ben sagdan yasadim. Bebek suan sagda ve saglikli❤🙏🏻 Onun icin hic korkma🌸 icini ferah tut🦋
Çok teşekkür ederim canım içime su serptin darısı başıma inşaallahh sağlığına sıhhatine dikkat et güzel gebelikler diliyorum..🌹🤍🤲🏻🥰👼🏻💕

Kizlar 6 ay once dis gebelik atlatmistim. Bir ay omce rahim filmi cektrdim temiz cikmisti. Bu ay hamile kaldim. Suan 5+2yim. Gecen seferki dis gebeligmde sag tarafimda olan agriyi yine hissediyorum. Bu hafta ultrasona girmeye caliscam yarin randevu ayarlicam. Cok endiseleniyorum yine sag tarafta yeniden dis gebelik mi oldu diye yaa☹ Dis gebelikten sonraki gebeliklerde o eski gebeligin yeri agrirmi acaba
Çok sevindim bende sağ tarafımdan dış gebelik geçirdim mtx iki doz iğne ile sonlandırılmıştı ama benim az miktarda yapışıklık oluşmuştu yarı kapalı diyelim noktasal bu ay benimde dış gebeliğin oluştuğu yerde sağ overde ovulasyon dönemimden beri geçmeyen ağrım var ağrı da tam denmez siz ne demek istediğimi gayet iyi anlamışsınızdır çok korkuyorum daha mens tarihim 20.05 o yüzden yapmış olduğun test negatif çıktı ama daha erken biliyorum tekrar dışgebelik geçirmekten korkuyorum

Back
X