Dış gebelik sonrası

Eklentiler

• 5A85BA40-3512-4110-9978-F283B2D64B95.webp
    5A85BA40-3512-4110-9978-F283B2D64B95.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 48
Tüpü alınan arkadaşlar 5 gün önce benim de sağ tüpüm alındı şu an hafif vajinal kanamam var normal mi yoksa hastaneye gitmeli miyim sizde olmuş muydu böyle bir şey?

Merhaba arkadaşlar
Ben 1 sene önce dış gebelik den ameliyat oldum ve bebek zarar verdi için tüpün birini aldılar
Ve 6 ay süre sonrasında başladık bebek için ve hala bı sonuca varamadık.😣sorum şu dış gebelik sonrası tek tüple hamile kalaniniz varmı ,kaç ay sonra hamile kaldınız ? Gerçekten ihtiyacım var iyi şeyler duymaya .
Hastaneye gidiyom temiz çıkıyor yumurtalık vs.
Ama olmuyor adetim düzenli oluyor aksamaz fazla .her yeni hamile kalan oldumu içim buruk buruk oluyor 😣🙁 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Merhaba, yaşadıklarımız çok zor bende aynı şeyleri yaşadım dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm alındı 3 ay sonra ovülasyon testiyle hamile kaldım, adetim düzenliydi ovülasyon testi öneririm size yumurtlamanızı gösteriyor. En önemlisi dua umudunuzu asla kaybetmeyin rabbim en kısa zamanda sizi de müjdelendirsin 🌸

Bende Nisan ayında dış gebelik geçirdim kapalı ameliyat oldum ve ilk gebeliğimdi 2 buçuk yıldır deniyorduk. Hayal kırıklığımı tahmin edersin . Tüp almadılar benden ama 3 ay korunduktan sonra tekrardan çalışmalara başladık 4 ay olmayınca tekrar hastaneye gittim doktor benden rahim filmi istedi dedi belki tüpün hasar almış olabilir . Adet olduktan sonra Kasım ayında rahim filmi çekecektim ama regl olmadım bir türlü ve hamile kalmışım . Şuan 1 buçuk aylık hamileyim . Yani ümidini sakın yitirme . Gerçekten dış gebelikten sonra inan hamile olduğuma bile tam anlamıyla sevinemiyorum acaba Buda dış gebelik mi diye hep içim içimi yemişti . Ama rahim filmi çektirmeni tavsiye ediyorum. Tüpün ne durumda Olduğundan emin ol . Ben inanıyorum olacak :))
Merhaba size bir sorum var gebeyken ameliyat olduğunuz göbek deliğinizde sancı falan yaşadınız mı ben de 8 haftalık hamileyim sanırım ayaklarımı üşüttüm ama korkuyorum kapalı ameliyatta göbek deliğimden girmişlerdi orda sancı yaşıyorum

Merhaba, yaşadıklarımız çok zor bende aynı şeyleri yaşadım dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm alındı 3 ay sonra ovülasyon testiyle hamile kaldım, adetim düzenliydi ovülasyon testi öneririm size yumurtlamanızı gösteriyor. En önemlisi dua umudunuzu asla kaybetmeyin rabbim en kısa zamanda sizi de müjdelendirsin 🌸
Ya çok sevdindim .bende denedim aslında ovulasyon testini yine olmadı yeni rahim filmi çektirdim tupum açık çıktı sukur tek umudum şuan o 🎀

Back
X