Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar daha önce yaşayan varsa bana akıl versin
26 Mart dış gebelik iğne ve kürtajla tedavi oldum daha sonra rahim filmi istendi çekinmedim ve 29 Nisan dan sonra korunmadım fakat gebelik olmadı sizce rahim filmi çektirmeli miyim???
26 Mart dış gebelik iğne ve kürtajla tedavi oldum daha sonra rahim filmi istendi çekinmedim ve 29 Nisan dan sonra korunmadım fakat gebelik olmadı sizce rahim filmi çektirmeli miyim???
Öncelikle geçmiş olsun ben de yaşadım dış gebelik ama doktorum kesin olarak en az üç ay korunmam gerektiğini söyledi. Başka doktora gittim o da aynı şeyi söyledi neden korunmayı hemen bıraktınız? Ayrıca rahim filmi de şart. Lütfen bunlara dikkat edin çok zor bi süreç tekrar yaşamayın