Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ameliyat oldum da adetim çok düzensiz 43 gün sonra oldum normal mi acabaMerhaba, 17 ekimde Mtx iğne yapıldı. 27 kasımda regl oldum.
Benim de 40 gün kadar sürdü. Evet bu süre normal. Bir sonraki döngünüzde düzene girecektir. 28 29 günlük bir döngüm vardı normalde. Şu an yine aynı şekilde devam ediyor.Ben ameliyat oldum da adetim çok düzensiz 43 gün sonra oldum normal mi acaba
Teşekkür ederimBenim de 40 gün kadar sürdü. Evet bu süre normal. Bir sonraki döngünüzde düzene girecektir. 28 29 günlük bir döngüm vardı normalde. Şu an yine aynı şekilde devam ediyor.
Rica ederimTeşekkür ederim![]()
Bende öyle yeni ameliyat oldum tek tüpüm alındı pcosum ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum şuan sadece kahverengi leke görüyorumBen ameliyat oldum da adetim çok düzensiz 43 gün sonra oldum normal mi acaba
Çok geçmiş olsun 4-8 hafta arası normalmışBende öyle yeni ameliyat oldum tek tüpüm alındı pcosum ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum şuan sadece kahverengi leke görüyorum
Teşekkür ederim o zaman daha var kürtaj da olduğum için geç olurum dedım sanırımÇok geçmiş olsun 4-8 hafta arası normalmış
Bende hem kürtaj oldum hem mtx iğne hem ameliyat oldum sonra Birsürü takviye kullanmaya başladım ilk kürtajdan sonra 55. Gün regl olmuştum bu sefer 43. Günde oldum reglimiTeşekkür ederim o zaman daha var kürtaj da olduğum için geç olurum dedım sanırım
Merhaba dış gebelik ameliyatımda sol tüpüm ve sağdaki kistlerim alındı ameliyattan 2 ay sonra regl oldumKızlar merhaba dış gebelik geçirenler ameliyat ya da mtx den ne kadar sonra ilk reglinizi oldunuz ?
Çok gecmıs olsun gerçekten çok yıpratıcı ve benım pcos var o zaten daha çok etkılıyor adetımı artık dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum sonrasında adet soktırıcu kullanacağımBende hem kürtaj oldum hem mtx iğne hem ameliyat oldum sonra Birsürü takviye kullanmaya başladım ilk kürtajdan sonra 55. Gün regl olmuştum bu sefer 43. Günde oldum reglimi
Pcos bende de var bu ay Pikassos diye bir takviye kullandım onun sayesinde 43. Gün oldum bence zaten beta anca 15 günde 0 oldu siz de bırakın 4-8 hafta olmamak çok normalÇok gecmıs olsun gerçekten çok yıpratıcı ve benım pcos var o zaten daha çok etkılıyor adetımı artık dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum sonrasında adet soktırıcu kullanacağım
Zaten yenı ameliyat olduğum için çok aldırmış etmedım ilk düdüğümde de iki ay olmamıştım amelıyat olunca beta sıfırlanır dırek dediler banaPcos bende de var bu ay Pikassos diye bir takviye kullandım onun sayesinde 43. Gün oldum bence zaten beta anca 15 günde 0 oldu siz de bırakın 4-8 hafta olmamak çok normal
Yok kanda hemen 0 olmuyor benim ameliyattan 5 gün sonra 530 du 12. Gün 41 di halaZaten yenı ameliyat olduğum için çok aldırmış etmedım ilk düdüğümde de iki ay olmamıştım amelıyat olunca beta sıfırlanır dırek dediler bana
12 temmuzda mtx 1 doz aldım değerim düşmedi 14 temmuzda sol tüpüm alındı 17 ağustosta adet oldumKızlar merhaba dış gebelik geçirenler ameliyat ya da mtx den ne kadar sonra ilk reglinizi oldunuz ?
nerede amelliyat oldunuz çocuğunuz var mı benim de tek tüpüm alındı sol tüp çocuk sahibi olmak istiyorumBende öyle yeni ameliyat oldum tek tüpüm alındı pcosum ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum şuan sadece kahverengi leke görüyorum
Öyle miYok kanda hemen 0 olmuyor benim ameliyattan 5 gün sonra 530 du 12. Gün 41 di hala
Yok ilki tüp benek zaten düşüğum sonra doğal oldu dış gebelık oldunerede amelliyat oldunuz çocuğunuz var mı benim de tek tüpüm alındı sol tüp çocuk sahibi olmak istiyorum
Benimde dış gebelik sonrası tek tüpüm alındı daha 4 gün oldu eve geldim kanamam başladı normalmi bilmiyorum doktoruma ulaşamadım bilgisi olan varmıBende öyle yeni ameliyat oldum tek tüpüm alındı pcosum ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum şuan sadece kahverengi leke görüyorum