Ben 2014 eylül ayında ilk dış gebeligimi yaşadım ilk idrar testi yapmıştım pozitif çıktı sevindim beta hcg iki güne bir ikiye katladı herşey olması gerektiği gibiydi dr keseyi görmek için randevu vermişti ama randevu saatinden önce kanama başladı ağrıyla beraber sol tüpümde dış gebelik teşhisi kondu, iğneyle sonlandırıldı. 6 ay korundum rahim filmi çekildim herşey normal tüpler açık çıktı. Ama ilk dış gebelikten 1yıl sonra 2015 ekimde tekrar aynı şeyleri yaşadım fazlasıyla yine iğnesi yapıldı ama iç kanama vardı yumurtaligimi sarmıştı dr lar ameliyat edersek tüple beraber yumurtaliginida alıcaz dediler tüp umrumda değil yumurta rezervim zaten az yumurtaligimin birini kaybetmekten çok korktum 15 gün hastanede yatırdılar 2 saatte bir kan değerlerime baktılar serumla beslediler her an ameliyat olabilir diye. gece gündüz kevgire dönmüştüm, çok şükür 15 gün sonunda vücut kanama bölgesindeki kanı emmeye başladı drlarim sayesinde ameliyatsız kurtuldum.sonra dedik ki biz bu işi beceremiyoruz en iyisi tüp ilk denememizi geçen ay yaptık maalesef negatif sonuç aldık ama pes etmiyorum bi haha denicem bi daha denicem yine denicem olucak çünkü..