Dış gebelik şüphesi yardım edin lütfen

demet53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
40
3
1
34
İyi akşamlar arkadaşlar. Adetim 6 gün gecikince test verdim 24 Ekim de saat 15.30 da 40 çıktı. Bugün testi tekrarlamamı istediler. Sabah 9.30 da verdim 60 çıktı iki kat artmadigi için dış gebelik dendi. Testlerin aynı saatte verilmemesi dolayısıyla artış o kadar olmuş olabilir mi

Olabilir aynı saatte aynı yerde verin kanınızı.

Ayni kurumda verdim fakat aynı saatte verilmedi ama doktor saati hiç onemsemedi direk dış gebelik dedi
Bana da öyle demişti doktorum telaş etmeyin aynı saatte verin bakalım nasıl olacak durum

Merhaba bugün yine kan verdim 145 çıktı .vajinal ultrasonla bakıldı yumurtalıklar falan temiz bir şey yok şimdilik dendi sizce durum nedir

Merhaba. Geçen hafta pazartesi değerim 247 çıkmıştı bugün de kan verdim 195 çıktı kanamam da bitti acaba durumum nedir yaşayan var mı

28 ekimde 145 çıktıktan sonra tekrar 247 ye yükselip 195 e mi düştü? doktorunuz ne diyor?
Evet ve 247 olunca adet kanamam başladı bir hafta sürdü kimyasal gebelik dedi doktorum sıfırlanmasını bekleyelim sıfırlanmaz ise kürtaj dedi ve bir hafta da az düşüş olmuş dedi doktor

Evet ve 247 olunca adet kanamam başladı bir hafta sürdü kimyasal gebelik dedi doktorum sıfırlanmasını bekleyelim sıfırlanmaz ise kürtaj dedi ve bir hafta da az düşüş olmuş dedi doktor
tez zamanda şifalar diliyorum , doktorunuza güvenin korkulacak bir şey yoktur Allah'ın izniyle

Back
X