Ayni kurumda verdim fakat aynı saatte verilmedi ama doktor saati hiç onemsemedi direk dış gebelik dediOlabilir aynı saatte aynı yerde verin kanınızı.
Bana da öyle demişti doktorum telaş etmeyin aynı saatte verin bakalım nasıl olacak durumAyni kurumda verdim fakat aynı saatte verilmedi ama doktor saati hiç onemsemedi direk dış gebelik dedi
Sizin nasıl sonuçlandı peki ne yaptınız bu durumdaBana da öyle demişti doktorum telaş etmeyin aynı saatte verin bakalım nasıl olacak durum
Sürekli kan verdim aynı saatlerdr olmasına dikkat ederek sonrasında bebeğimi aldım şükür kucağımaSizin nasıl sonuçlandı peki ne yaptınız bu durumda
Maalesef kimyasal gebelik ve şuanda düşük yapıyorum betanın sıfırlanması takip ediliyorSon durum ne oldu kese gözüktü mü alttan bakılınca ?
Amin cümlemize inşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun hayırlı zamanda rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin size
2.47 VE 1,95 mi? eğer öyleyse sıfırlanmış değerinizMerhaba. Geçen hafta pazartesi değerim 247 çıkmıştı bugün de kan verdim 195 çıktı kanamam da bitti acaba durumum nedir yaşayan var mı
Hayır 247 ve 195 virgüllü değil2.47 VE 1,95 mi? eğer öyleyse sıfırlanmış değeriniz
28 ekimde 145 çıktıktan sonra tekrar 247 ye yükselip 195 e mi düştü? doktorunuz ne diyor?Hayır 247 ve 195 virgüllü değil
Evet ve 247 olunca adet kanamam başladı bir hafta sürdü kimyasal gebelik dedi doktorum sıfırlanmasını bekleyelim sıfırlanmaz ise kürtaj dedi ve bir hafta da az düşüş olmuş dedi doktor28 ekimde 145 çıktıktan sonra tekrar 247 ye yükselip 195 e mi düştü? doktorunuz ne diyor?
tez zamanda şifalar diliyorum , doktorunuza güvenin korkulacak bir şey yoktur Allah'ın izniyleEvet ve 247 olunca adet kanamam başladı bir hafta sürdü kimyasal gebelik dedi doktorum sıfırlanmasını bekleyelim sıfırlanmaz ise kürtaj dedi ve bir hafta da az düşüş olmuş dedi doktor
Kimyasal gebelikte beta kaç günde sıfırlanır acabatez zamanda şifalar diliyorum , doktorunuza güvenin korkulacak bir şey yoktur Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?