- 14 Haziran 2025
- 16
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi laviniiaaaa
-
Ben dış gebelikten tüpümün birini kaybettim şuan gebeyimDış gebelik yaşadığımı öğredim, şu an ağrılarım azaldı ama kanamam hala devam ediyor doktor beta takibi yapacak eğer beta düşmezse iğne olacağımı söyledi bu ilk gebeliğim değil ama bu süreç beni çok yıprattı yaşayanlar tekar hamile kaldınız bu yine tekrar etti mi sizde bana önerileriniz var mı
Canııımm hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah çok sevindimmBen dış gebelikten tüpümün birini kaybettim şuan gebeyim
İnşallah canım sen de içini ferah tutCanııımm hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah çok sevindimm
Bende 2 kere dış gebelik geçirdim rahim filmi çektim şuan yinehamileyim yarın randevum var ama ödüm kopuyor ya yine dış gebeysem diye aynı kask ağrım var sadece lekelenmem yok dış gebelikte kahve rengi lekem oluyordu ilk gündenDış gebelik yaşadığımı öğredim, şu an ağrılarım azaldı ama kanamam hala devam ediyor doktor beta takibi yapacak eğer beta düşmezse iğne olacağımı söyledi bu ilk gebeliğim değil ama bu süreç beni çok yıprattı yaşayanlar tekar hamile kaldınız bu yine tekrar etti mi sizde bana önerileriniz var mı
Çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, inanın bu mesaji gözlerim dolarak okudum. Ben de geçen sene dış gebelik geçirdim. İğne ile 2 kez dusmeyince sol tupum alındı. Sonrasında gebe kaldım ama hep kimyasal oluyor. Devlet hastanesinde aşılamaya karar verdiler. Dün ilaçlarımı aldım gittim. Normalde pazartesi günü adet olmam gerekirken olmadım çarşamba beta verdim 18 çıktı ama bu arada da pembe sulu akıntı oluyor. Perşembe günü kırmızıya döndü artık. Dün doktora durumu söyleyince bu şekilde aşılama yapamayız bir dahaki ay dedi. Yeniden beta istedi 24 çıkmış kanamam da kesildi Dün de bir ped kirletmeyecek kadar oldu işte. Çok korkuyorum yeniden dış gebelik olur diyeBen dış gebelikten tüpümün birini kaybettim şuan gebeyim
İnşallah sağlıklı gebeliktir canım ya betanı takip et bakalım. Başta pembe sulu leke benden de gelmişti bu gebeliğimde. İnşallah sağlıklıdır rabbim gönlüne göre versin.Çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, inanın bu mesaji gözlerim dolarak okudum. Ben de geçen sene dış gebelik geçirdim. İğne ile 2 kez dusmeyince sol tupum alındı. Sonrasında gebe kaldım ama hep kimyasal oluyor. Devlet hastanesinde aşılamaya karar verdiler. Dün ilaçlarımı aldım gittim. Normalde pazartesi günü adet olmam gerekirken olmadım çarşamba beta verdim 18 çıktı ama bu arada da pembe sulu akıntı oluyor. Perşembe günü kırmızıya döndü artık. Dün doktora durumu söyleyince bu şekilde aşılama yapamayız bir dahaki ay dedi. Yeniden beta istedi 24 çıkmış kanamam da kesildi Dün de bir ped kirletmeyecek kadar oldu işte. Çok korkuyorum yeniden dış gebelik olur diye
Ne kadar süre sonra gebe kaldiniz acaba birde keseyi ne zaman gordünüzBen dış gebelikten tüpümün birini kaybettim şuan gebeyim
6 ay sonra gebe kaldım. Keseyi tam hatırlayamıyorum hangi hafta olduğunu 8. Hafta olabilir. Araya bayram girmişti ancak 8.haftada gidebilmiştim sanırım o sırada da oluşmuştu kese.Ne kadar süre sonra gebe kaldiniz acaba birde keseyi ne zaman gordünüz
Ayy kiz suan gebeyim sanirim bende dis gebelik gecirdim 70 gun sonra yani bugun hamile oldugumu ögrendim çok sagliksiz olabilir tehlikeli olabilir çok korkuyorum dua edin hamilesiniz lutfen bana dua edin6 ay sonra gebe kaldım. Keseyi tam hatırlayamıyorum hangi hafta olduğunu 8. Hafta olabilir. Araya bayram girmişti ancak 8.haftada gidebilmiştim sanırım o sırada da oluşmuştu kese.
Durumunuz ne oldu acaba? Hsg yaptırmış mıydınız?Ayy kiz suan gebeyim sanirim bende dis gebelik gecirdim 70 gun sonra yani bugun hamile oldugumu ögrendim çok sagliksiz olabilir tehlikeli olabilir çok korkuyorum dua edin hamilesiniz lutfen bana dua edin
Yok doktor yaptirmami istemedi kan verdim 212 beta ciktı yarin tekrar kan vericem canimDurumunuz ne oldu acaba? Hsg yaptırmış mıydınız?
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızYok doktor yaptirmami istemedi kan verdim 212 beta ciktı yarin tekrar kan vericem canim
İnşallah dua edin sevinemiyorum şuan korkuyorumİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?