L Limela Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2021 50 -3 16 30 10 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Limela #1 Metotraksat ilacı aldım dün ağrılarım oluyor bazen çok şiddetli sancılara dönüşüyor. Normal mi , sağ göğsüme mmidemede ağrılar giriyor. Doktorum 4 günde bir kontrol edeceğiz dedi, ama benim değer 2900 tedavi ağırdan alıyor gibi geliyor, çok endişeliyim bu da bana normal gelmiyor. Beni bilgilendirir misiniz, yaşayanların tecrübelerine çok ihtiyacım var , çok korkuyorum Son düzenleme: 10 Ekim 2021
Metotraksat ilacı aldım dün ağrılarım oluyor bazen çok şiddetli sancılara dönüşüyor. Normal mi , sağ göğsüme mmidemede ağrılar giriyor. Doktorum 4 günde bir kontrol edeceğiz dedi, ama benim değer 2900 tedavi ağırdan alıyor gibi geliyor, çok endişeliyim bu da bana normal gelmiyor. Beni bilgilendirir misiniz, yaşayanların tecrübelerine çok ihtiyacım var , çok korkuyorum
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.225 576 323 İstanbul 10 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Limela #2 Limela .!.: Metotraksat ilacı aldım dün ağrılarım oluyor bazen çok şiddetli sancılara dönüşüyor. Normal mi , sağ göğsüme mmidemede ağrılar giriyor. Doktorum 4 günde bir kontrol edeceğiz dedi, ama benim değer 2900 tedavi ağırdan alıyor gibi geliyor, çok endişeliyim bu da bana normal gelmiyor. Beni bilgilendirir misiniz, yaşayanların tecrübelerine çok ihtiyacım var , çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bende ağrı olmamıştı ama doktor şiddetli ağrın olursa mutlaka gel demişti eğer ağrınız şiddetliyse ihmal etmeyin dış gebelik riskli bir durum
Limela .!.: Metotraksat ilacı aldım dün ağrılarım oluyor bazen çok şiddetli sancılara dönüşüyor. Normal mi , sağ göğsüme mmidemede ağrılar giriyor. Doktorum 4 günde bir kontrol edeceğiz dedi, ama benim değer 2900 tedavi ağırdan alıyor gibi geliyor, çok endişeliyim bu da bana normal gelmiyor. Beni bilgilendirir misiniz, yaşayanların tecrübelerine çok ihtiyacım var , çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bende ağrı olmamıştı ama doktor şiddetli ağrın olursa mutlaka gel demişti eğer ağrınız şiddetliyse ihmal etmeyin dış gebelik riskli bir durum