• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik tedavi

verahanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar zor bir süreçten geçiyorum benim gibi geçiren varsa belki yardımcı olabilirsek , betam 745 ken dış gebelik teşhis edildi iğne vurdular ilk doz 4.gün 1015 e çıktı 7.gün 897 e düştü doktor yeterli düşüş olmadığı için bugün ikinci dozu vurdu ikinci dozdan sonra düşüş yaşayanlar oldu mu ? Bu süreci başarılı geçirenler lütfen yazabilir mi

düşüş yaşayan da olur yaşamayan da. Yakından takip edilmelisiniz. Değerinize sık sık baktırın kusma bayılma kanama şiddetli tek kasık ağrısı acil durum. Dış gebelik çok tehlikeli. Çok geçmiş olsun

Lütfen birileri cevap verebilir mi ?
Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle, merak etmeyin hepsi geçecek, bu sürecin en kötü yanı bu belirsizlik ve bekleyişler ama inanın hepsi bir bir geçiyor 🫂 kasım ayında mtx ile sonlanan dış gebeliğim oldu benim de, ilk iğneden sonra beklenen düşüş olmadı ama doktorum biraz daha bekleyelim dedi ikinci iğneyi yapmadık, gerçekten de bekleyince düştü. Benim bu süreçte hcg’mi en hızlı düşüren şey yeşil çaydı, elbet doktora da danışarak siz de deneyebilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum öncelikle benim ilk dozda çok belirtim olmuştu kanamam ağrılarım ama İkinci doz vurulduğundan beri kanamam tamamen kesildi ve hiç ağrım yok o yüzden çok tedirginim ama bu iş ameliyata mı kalacak diye…

Çok teşekkür ediyorum öncelikle benim ilk dozda çok belirtim olmuştu kanamam ağrılarım ama İkinci doz vurulduğundan beri kanamam tamamen kesildi ve hiç ağrım yok o yüzden çok tedirginim ama bu iş ameliyata mı kalacak diye…
Yok yavrum bende yaşadım. Değerin ameliyat olmayı gerektircek bir değer değil rahat ol güzelce düşecek🙏

Çok teşekkür ederim cevabınız için ikinci doz 4.gün kontrolü oldu bugün 897 den 480 ne düşüş olmuş şükür 🙏🏻 7.günü bekliyoruz inşallah bundan sonra ameliyatlık bir durum olmaz hala tedirginim sıfırlanana kadar

Back
X