dış gebelik tedavisini nerede yaptırabilirim? yardımm

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
133
arkadaşlar, uzun zamandır takip altındayım. son iki hcg değerim 195 ve 48 saat sonra 297 cıktı. sat 4 temmuz bu arada. geceli oldukca uzun zaman oldu yani, zaten 5 agustosta hamile oldugumu ögrenmiştim ama bi türlü düzgün bi artış göstermedi. bugun özel hastanede bi dr.a gittim. büyük ihtimalle dıs gebelik yasadıgımı ama tedaviyi kendilerinin yapamdıgını söyledi. büyük bi hastaneye, eğitim hastanelerinden birine gitmem gerektiğini söyledi. daha önce böyle bişey duymamıstım, böyle bi durum yasayan arkadaslar yardımcı olabilir mi? dogru mudur bu? bi an önce tedavi sürecine başlamak istiyorum. bu arada istanbul'da yasıyorum. şimdiden teşekkürler.

çok geçmiş olsun canım ben dış gebelik yaşadım benimde değerlewrim düzenszi katladı ve kanma kasık ağrım vardı önc eanlamdıalr dış gebeliği kürtaj oldum ama ağrılarım ve kanammam devam edince eeğerlerde düşmeyince açık amleiyat olmak zorunda kaldım ben çok geç kaldığım için tüpümden oldum ama senin değerlerin daha az ilaçla atlatırsın bir iğne yapıyorlar o iğneden sonra değerin düşüyor kurtuluyorsun ama geç kalırsan iç kanama bile yaşaya bilirsin tüpünden bile elursun en iyiisi sen geç kalmadan iyi bir doktora git

Back
X