Merhaba hakkını ara tabiki belki o doktora göre hareket etseydin gec kalacaktın bazi seylere bilemezsin.. ama sadece sunu soylemek istiyorum, belki kullanilan cihazlar dusuk model oldugu icin gorunmemis olabilir, bende 3 farkli doktora gitmeme ragmen gorunmuyordu sehir hastanesine acilden girdigimde cok zorladilar gorunmedi kan verdim vs 2 saat bekledik sonuc cikinca tekrar gittim doktor tekrar bakmak istedi kanamam baslamisti derken gorundu sol tupte belki hani sikintili konumda oldugundan gorunmeyebilir belki cihaz farkidir.
Ben 7 haftalik bebegimin kalp atisini duymustum ozelde 9 haftaya girdigimde bi test istendi devlette yaptircakdim bide ara ara devlete gitmeyi kaydimin olmasini istemistim neyse orada kalp atisi yok bebegide net goremiyorum demisti aglaya aglaya cikip kendi doktoruma gittigimde hersey yolundaydi yani garip ama bazen cihazlar fark edebiliyor bazi durumlarda.. demem o ki hersey farkli olabilir ve bilmeden istemeden problem cihazlarsa doktorun kariyerine zarar gelebilir sen cok sukur iyisin bin sukur sana bisey olmamis hastaneye sikayette bulunman daha iyi olur diye dusunuyorum hasta haklari bolumunden en azindan ihtar alir uyari alir vs yine tabi sizin karariniz ♡