Dış gebelik teşhisi koyamayan doktora dava

Benimkinin geç döllenme olduğunu biliyordu ama betayı bildikten sonra ona bakılmıyor ki . Sorun şu ki beni muayene etmesine rağmen dış gebelik yok dedi oradan çıkar çıkmaz kadın doğum acile gittim arada 10 dk vardır oradaki doktor direkt sağ tüpte bebek +kese gördü. Hatta kendisine yazdım sağ tüpte dış gebelik göründü diye ben görmedim ama o doktor görmüşse vardır demek dedi pişkin pişkin
O zaman şikayet edin tabiki aynı anda iki doktorunda aynı şeyi görmüş olması lazım o şekilde cevap verilmez ben farklı zamanlar diye düşündüm belki normaldir görmemesi dedim ama bariz şekilde blliyse baştan sallamış insan hayatıyla oynuyolar

Mesela biraz daha bekleme olayı değildi. Yani pazartesi başka doktora gitmiş olsam o direkt keseyi görecekti ama benim gittiğim doktorun beceriksizliğinden görmedi keseyi. Çünkü perşembe gittiğimdede görmedi ama acildeki direkt bebek +kese var dedi. Ve arada dediğim gibi anca 10 dk vardır. Hatta özeldeki bana keseyi görmediğim için önce kürtaj yapacam değerin düşmezse dış gebelik deriz dedi ona uymuş olsam süreç dahada kötü olacaktı
Ayrıca dıl gebelikte lkürtaj ne alaka bebek rahimdeyae kürtaj yapılır tüpteyse ya ilaç verilir ya laparoskopi yapılır gerçekren bilmeyene denk gelmişsiniz ve önemli bir konu

Mesela biraz daha bekleme olayı değildi. Yani pazartesi başka doktora gitmiş olsam o direkt keseyi görecekti ama benim gittiğim doktorun beceriksizliğinden görmedi keseyi. Çünkü perşembe gittiğimdede görmedi ama acildeki direkt bebek +kese var dedi. Ve arada dediğim gibi anca 10 dk vardır. Hatta özeldeki bana keseyi görmediğim için önce kürtaj yapacam değerin düşmezse dış gebelik deriz dedi ona uymuş olsam süreç dahada kötü olacaktı
10 dakika arayla gittiysenşz zaten kendi doktorunuzda dış geneliği görmüş olması lazımdı tamamen iş bilmezlik ayrıca ektopik gebeliğe zaten kürtaj yapılmaz kürtaj rahme tutunan bebege yapılır dış gebelik ya ilaçla sonlanır ya laparoskopiyşe alınır dalgamı geçiyolar insan hayatıyla şikayt edin iki doktorunda tanısını sunun şaka gibi ben arada zaman vardıda farketmemiş olabilir diye düşündüm

10 dakika arayla gittiysenşz zaten kendi doktorunuzda dış geneliği görmüş olması lazımdı tamamen iş bilmezlik ayrıca ektopik gebeliğe zaten kürtaj yapılmaz kürtaj rahme tutunan bebege yapılır dış gebelik ya ilaçla sonlanır ya laparoskopiyşe alınır dalgamı geçiyolar insan hayatıyla şikayt edin iki doktorunda tanısını sunun şaka gibi ben arada zaman vardıda farketmemiş olabilir diye düşündüm
En son gittiğimde dış gebelik yok ama kesede yok biz bu durumda yeri bilinmeyen gebelik diyoruz bu yüzden önce kürtaj yapıyoruz değerin düşerse tamam yeri bilinmeyen gebelik deriz ama değerin düşmezse dış gebelik deriz dedi. Yani aslında bana dış gebelik değilde yeri bilinmeyen gebelik teşhisi koydu. Ve git düşün dedi tamam dersen kürtaj yapacaz dedi. Bende ona güvenmeyip acile gittim zaten sonrası sonuç ortada zaten. Ve o kese bir anda ortaya çıkmadı yani . Hatta önce kese olur sonra bebek görünür perşembe günü direkt bebek +kese göründü yani pazartesi gittiğimde bile kese kesin görünürdü düzgün baksaydı

En son gittiğimde dış gebelik yok ama kesede yok biz bu durumda yeri bilinmeyen gebelik diyoruz bu yüzden önce kürtaj yapıyoruz değerin düşerse tamam yeri bilinmeyen gebelik deriz ama değerin düşmezse dış gebelik deriz dedi. Yani aslında bana dış gebelik değilde yeri bilinmeyen gebelik teşhisi koydu. Ve git düşün dedi tamam dersen kürtaj yapacaz dedi. Bende ona güvenmeyip acile gittim zaten sonrası sonuç ortada zaten. Ve o kese bir anda ortaya çıkmadı yani . Hatta önce kese olur sonra bebek görünür perşembe günü direkt bebek +kese göründü yani pazartesi gittiğimde bile kese kesin
Kötü bir süreç olmış düzgün bakılmamış düzgün anlatılmamış doktorlar için çok olağan mormal bir durummuş gibi oluyor ama bizler için öyle değil toparlanmaya bakın artık şikayetinizi yapın eger doktorun hatası olduguna eminseniz sizde süreci atlatmaya başlayın kendinizi yıpratırsınız önc sizin sağlığınız sonra sağlıklı nir gebelik olduğında bebegin sağlığı dpktor tercihi önemli insana tecüb oluyor yaşananlar kötüde olsa Allah birdaha göstermesin🙏🏻

Ben sorunu acil doktoru ile yaşamadım sağolsun onun sayesinde iç kanama geçirmeden süreci atlattım. Benim sorunum özel kliniğine gittiğim doktor ile çünkü kendisine 3 defa gitmeme rağmen bana dış gebelik yok dedi. Pazartesi ilk gittiğimde dış gebeliği görseydi belkide değerim daha düşükken iğne ile sonlanırdı ve ameliyat sürecine gelmemiş olurdum. Ama perşembeye kadar değerim arttı ve iğne için geç kalmış oldum maalesef.
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. beta değerim 1290 iken dış gebelik şüphesi konuldu. ben de özele gitmiştim sağolsun doktor dış gebelik bence dedi ama odağı göremedi. hemen detaylı ultrasona yönlendirdi. doktor resmen tüm gününü bana harcadı hastaneden çıkarmadı da iç kanama riski var malum. detaylı ultrasonla bir saat aradılar gebelik nerede diye. sonunda buldu hemen yatış verdi kürtaj oldum 70 mg mtx iğnesi de yaptı. 20 gün içinde beta sıfırlandı çok şükür. bence mesele özel hastane ya da devlet hastanesi değil. mesele işini iyi yapan doktor. zaten çok zor bir süreç o doktor sayesinde süreci bi nebze olsun kolay atlattım.

Ayrıca dıl gebelikte lkürtaj ne alaka bebek rahimdeyae kürtaj yapılır tüpteyse ya ilaç verilir ya laparoskopi yapılır gerçekren bilmeyene denk gelmişsiniz ve önemli bir konu
dış gebelik olsa da kürtaj yapılır rahim duvarı temizlenir. benim sağ tüpteydi yine de kürtaj oldum. kürtajdan sonra beta değerim 1290dan 850ye düştü bir günde.

dış gebelik olsa da kürtaj yapılır rahim duvarı temizlenir. benim sağ tüpteydi yine de kürtaj oldum. kürtajdan sonra beta değerim 1290dan 850ye düştü bir günde.
Sizin rahim duvarına yapışmıştır tüpe yerleşem fış geneliğe kürtaj yapılmıyor

Merhaba bir konu hakkında danışmak istiyorum sizlere. Pazartesi günü özel bir kliniğe göründüm beta değerim 2100 civarıydı ama doktor kese görünmüyor tüplerdede yok dedi çarşamba tekrar çağırdı muayene etti tekrar yine göremiyorum rahimdede tüplerdede yok dedi perşembe tekrar çağırdı ve yine yok keseyi göremiyorum dedi . Yeri bilinmeyen gebelik vs kürtaj yapacam sonra değerin düşmezse dış gebelik deriz iğne vurursun dedi bende oradan çıkar çıkmaz kadın doğum acile gittim ve doktor direkt sağ tüpte kese+ bebek gördü. Metotreksat iğne vuruldum hastanede 8 gün yattım değer düşmeyince ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı. Bu konuda doktor ihmali olduğunu ve dava açmayı düşünüyorum . Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba ?
2 gün arayla aynı durumu yaşamışız
Ben yazmışım gibi sanki özele gide gele yolu eskittim ama bulamadılar birtürlü ameliyata alacağım bakacağım dedi bende şehir hastanesine gittim Sol tüpte kalp atışları var diye söylediler hatta duydum 😞 boşluktayım sanki....

Merhaba bir konu hakkında danışmak istiyorum sizlere. Pazartesi günü özel bir kliniğe göründüm beta değerim 2100 civarıydı ama doktor kese görünmüyor tüplerdede yok dedi çarşamba tekrar çağırdı muayene etti tekrar yine göremiyorum rahimdede tüplerdede yok dedi perşembe tekrar çağırdı ve yine yok keseyi göremiyorum dedi . Yeri bilinmeyen gebelik vs kürtaj yapacam sonra değerin düşmezse dış gebelik deriz iğne vurursun dedi bende oradan çıkar çıkmaz kadın doğum acile gittim ve doktor direkt sağ tüpte kese+ bebek gördü. Metotreksat iğne vuruldum hastanede 8 gün yattım değer düşmeyince ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı. Bu konuda doktor ihmali olduğunu ve dava açmayı düşünüyorum . Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba ?
Merhaba hakkını ara tabiki belki o doktora göre hareket etseydin gec kalacaktın bazi seylere bilemezsin.. ama sadece sunu soylemek istiyorum, belki kullanilan cihazlar dusuk model oldugu icin gorunmemis olabilir, bende 3 farkli doktora gitmeme ragmen gorunmuyordu sehir hastanesine acilden girdigimde cok zorladilar gorunmedi kan verdim vs 2 saat bekledik sonuc cikinca tekrar gittim doktor tekrar bakmak istedi kanamam baslamisti derken gorundu sol tupte belki hani sikintili konumda oldugundan gorunmeyebilir belki cihaz farkidir.
Ben 7 haftalik bebegimin kalp atisini duymustum ozelde 9 haftaya girdigimde bi test istendi devlette yaptircakdim bide ara ara devlete gitmeyi kaydimin olmasini istemistim neyse orada kalp atisi yok bebegide net goremiyorum demisti aglaya aglaya cikip kendi doktoruma gittigimde hersey yolundaydi yani garip ama bazen cihazlar fark edebiliyor bazi durumlarda.. demem o ki hersey farkli olabilir ve bilmeden istemeden problem cihazlarsa doktorun kariyerine zarar gelebilir sen cok sukur iyisin bin sukur sana bisey olmamis hastaneye sikayette bulunman daha iyi olur diye dusunuyorum hasta haklari bolumunden en azindan ihtar alir uyari alir vs yine tabi sizin karariniz ♡

Merhaba hakkını ara tabiki belki o doktora göre hareket etseydin gec kalacaktın bazi seylere bilemezsin.. ama sadece sunu soylemek istiyorum, belki kullanilan cihazlar dusuk model oldugu icin gorunmemis olabilir, bende 3 farkli doktora gitmeme ragmen gorunmuyordu sehir hastanesine acilden girdigimde cok zorladilar gorunmedi kan verdim vs 2 saat bekledik sonuc cikinca tekrar gittim doktor tekrar bakmak istedi kanamam baslamisti derken gorundu sol tupte belki hani sikintili konumda oldugundan gorunmeyebilir belki cihaz farkidir.
Ben 7 haftalik bebegimin kalp atisini duymustum ozelde 9 haftaya girdigimde bi test istendi devlette yaptircakdim bide ara ara devlete gitmeyi kaydimin olmasini istemistim neyse orada kalp atisi yok bebegide net goremiyorum demisti aglaya aglaya cikip kendi doktoruma gittigimde hersey yolundaydi yani garip ama bazen cihazlar fark edebiliyor bazi durumlarda.. demem o ki hersey farkli olabilir ve bilmeden istemeden problem cihazlarsa doktorun kariyerine zarar gelebilir sen cok sukur iyisin bin sukur sana bisey olmamis hastaneye sikayette bulunman daha iyi olur diye dusunuyorum hasta haklari bolumunden en azindan ihtar alir uyari alir vs yine tabi sizin karariniz ♡
Benim gittiğim hastane değildi özel klinikti ve makinasının çok iyi olmasıyla övünen biri. Bulunduğum şehirde sözde en popüler hoca. O iyi cihazda göremedi ama devlet acilinde sözde kötü dedikleri makinada doktor tespit etti tamamen doktorun beceriksizliği

Alacağım para vs umrumda değil alırsam bile Sma hastaları için bağışlarım ama böyle insanların özel kliniklerde devam etmesini istemiyorum. Ben çok şükür iç kanama geçirmeden dahada kötü olmadan Devletteki doktor sayesinde atlattım ama başka insanlar benim kadar şanslı olmayabilir. Klinik makina çok olabilir ama demekki kendi tecrübesi yeterli değil ve bulunduğum şehirde en popüler doktorlardan biri kendisi sözde.
Sonuna kadar açın derim ben herkes duysun tekirdağ genesis denen klinikte esra akel denen kadın yüzünden bebeğimi kaybettim beş aylıkken kendisi dubaide tatil yaparken ben de enfeksiyon sonuçlarımı ona attım bişey yok diyip geçiştirdi döndüğünde tatilden hala kanamam devam ediyordu bana bir antibiyotik yazsaydı zamanla durum oralara varmazdı Allaha havale ediyorum böyle doktor ve klinikleri aldıkları paradan hayır görmesinler

Back
X