Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik teşhisi ve beta artışı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Hanımlar dış gebelik teşhisi konulana kadar betanız nasıl arttı ve dış gebelik teşhisi nasıl kondu bilgilendirir misiniz😔

Merhaba emin değiliz ama sanırım ben de dış gebelik geçiriyorum şuan, şiddetli bel agrim var. Adet gecikmemin 5.gününde kan testi vermiştim beta 17 çıkmıştı, ertesi gün kanamam başladı ve bir sonraki gün beta değerim 41 çıktı, ertesi gün ise yüzde 50 artış ile 62 çıktı, kanamam leke şeklinde, arada bir birkaç damla kan ile devam ediyor. Belimden sırtıma ve bacaklarıma kadar inen agrilar var. Zorlu bir süreç. Ne olduğunu bile bilmiyorum

Merhaba.1 yıl önce dış gebelik yaşadım.sürekli geçmeyen kahverengi akıntılarım oldu.doktor hiç dış gebelik demedi çünkü normal gebelik oluncada oluyormuş kahverengi akıntı.doğruymuşda şimdi 18 haftalık hamileyim aynı dış gebelikteki gibi kahverengi akıntım aylarca geçmedi..neyse konuya döneyim.dış gebeliğimde doktor hiç bir şey demeden sadece beta takibi istedi. İlk 300 lerde çıktı ama ikincide artış olmadı.hastaneye yattım.metotreksat iğne ile sonlandırıldı.6 ay gebe kalma kalırsan engelli olma şansı var denildi(iğneden dolayı) ama ben 1 ay geçmemiş bilmeden hamile kaldım.ikiz hemde(( embrio olarakta kaldılar ne yazıkki.hapla düşük yapıldı

Hanımlar dış gebelik teşhisi konulana kadar betanız nasıl arttı ve dış gebelik teşhisi nasıl kondu bilgilendirir misiniz😔
Merhaba canım, benim değerlerim şu şekildeydi 156-60-300 oldu doktor 300 olunca hemen kürtaja aldı iç gebelikse kürtajdan sonra değerim düşmeliydi. Fakat kürtajdan sonra değerim 637 oldu yani dış gebelikmiş iğne yapıldı hemen. 1 buçuk ay oldu yeni kurtuldum. Kahve/siyah leke leke kanamam oluyordu. Benimki sol tüpteydi sol kasıgımda hafif kramplar hissediyordum.

Merhaba.1 yıl önce dış gebelik yaşadım.sürekli geçmeyen kahverengi akıntılarım oldu.doktor hiç dış gebelik demedi çünkü normal gebelik oluncada oluyormuş kahverengi akıntı.doğruymuşda şimdi 18 haftalık hamileyim aynı dış gebelikteki gibi kahverengi akıntım aylarca geçmedi..neyse konuya döneyim.dış gebeliğimde doktor hiç bir şey demeden sadece beta takibi istedi. İlk 300 lerde çıktı ama ikincide artış olmadı.hastaneye yattım.metotreksat iğne ile sonlandırıldı.6 ay gebe kalma kalırsan engelli olma şansı var denildi(iğneden dolayı) ama ben 1 ay geçmemiş bilmeden hamile kaldım.ikiz hemde(( embrio olarakta kaldılar ne yazıkki.hapla düşük yapıldı
Benim doktorum 3 ay dedi korunma süresi olarak canım. Bazı doktorlar 3 bazıları 6 diyor anlamadım

Benim doktorum 3 ay korunma önerdi
Nasıl böyle dan dan olumsuz konuşabiliyorlar hayret ediyorum cidden

Back
X