Dış gebelik ve boş gebelik hk. Dikkat edin

Canım benim de son adet tarihim 14 Mart 14 nisan'dan başladım bir haftalık gecikme ile çok silik bir çizgi ile öğrendim 21 Nisan'da Beta HCG 148 çıktı ondan sonra 2 hafta bekledim ve bugün sabah ilk kontrolüme gittim doktor kese var gayet düzgün ve 5 haftalık dedi yolk sac da gayet iyi o da görünüyor dedi ama bebek görünmedi dedi 2 hafta daha bekle sonra gel dedi yani bu geç döllenme olayı da insanı stresten strese sokuyor çok farklı bir durum sen 5+5'te bebeği de gördün mü kalp atışını 5+5'te mi duydun eşimin içi rahat etmedi haftaya çarşambaya farklı bir doktora randevu aldık o zamana bir hafta daha büyümüş olur diye düşünüyorum daha net bir şeyler belli olur inşallah
Evet sat’a göre 8 haftalıkken ultrasonda 5+5 olarak göründü .. Haftaya kesin görürsünüz zaten ☺️

Evet sat’a göre 8 haftalıkken ultrasonda 5+5 olarak göründü .. Haftaya kesin görürsünüz zaten ☺️
İşte benim de aynen o şekilde sat'a göre 8 haftalık ama 5 hafta olarak çıktı bugün bakalım aynen dediğin gibi İnşallah haftaya görürüm kalp atışını da duyarım ya ne bileyim çok farklı bir durum ya hani geç döllenme olunca daha bir stres yaşıyormuş insan ama olsun buna da şükür sağlıkla bende olsun da bebeğim hiç problem değil yani

7. Haftada gidin mutlaka benim 8. Haftada göründü geç döllenme olduğu için 5+2 ile uyumluydu o yüzden görünmemiş başlarda mesela .. Sat tarihinizi ileri alıyorlar o zaman .. Haftalarca çok stres yaşamıştım boşu boşuna beta takibini yapsaydınız keşke 1 hafta en azından 2 günde bir kan verip görene kadar rahat ederdiniz .. Hayırlı haberler alın inşallah 🙏🏻
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Back
X