Dış gebelik ve metotreksat..

Ben 13 beta hcgyle hamile oldugumu ogrendim.Iki gune bir ikiye katladi 1 bucuk hafta icinde 2000 leri gordum ama kese gozukmedi.Dis gebelik dediler vajinal ultrosanla bakip ama yerinden emin olamadilar.1 saat arayla igne yaptilar acisini herkes biliyor zaten damarlarinizdan ilac degilde ignenin kendisi geciyor sanki.Bugun 5. Gunum ama benim cok gicik bi agrim var bazen gaz sancisi gibi bazen hassasiyet gibi bazen bel agrisi gibi.Insan ic kanama riskini bildigi icin dahada hassaslasiyor boyle agrili geciren var mi kizlar vallahi darlandim.Bu arada 4. Gunde hcg artti ama 2 ye katlamadi persembe tekrar gidicem insallah kurtulurum ya o igneyi bidaha gormek istemiyorum.

Kızlar dış gebelik olduğu nası anlaşılıyor nası anladınız değerleriniz nasıldı.
Ben pazartesi kan verdim 123 çıktı bugün yine verdim 187 çıktı ikiye ktlaması gerekiyor galiba aklıma acaba dış gebelik mi yoksa kimyasal mi diye öyle düşünüyorum

Kızlar dış gebelik olduğu nası anlaşılıyor nası anladınız değerleriniz nasıldı.
Ben pazartesi kan verdim 123 çıktı bugün yine verdim 187 çıktı ikiye ktlaması gerekiyor galiba aklıma acaba dış gebelik mi yoksa kimyasal mi diye öyle düşünüyorum
Kuzum hcg yukselmeden dis gebelik teshisi tam olarak konulamiyor sanirim tabi rahim ici kalinliginada bakiyorlar.Kimyasalda da deger dusmeye basliyor zaten kendiliginden.Benim bi arkadasimin -90 la basladi hamileligi dis gebelik dediler normal hamile su an 3 aylik demem o ki herkesin degeri kendine gore sen takibini yap insallah normal gebeliktir.Ayrica yuzde 60 yukselmesi yeterli diye biliyorum.Benimkide 2 gune bi 2 katini bile gecti ama dis gebelik cikti mesela.

Kuzum hcg yukselmeden dis gebelik teshisi tam olarak konulamiyor sanirim tabi rahim ici kalinliginada bakiyorlar.Kimyasalda da deger dusmeye basliyor zaten kendiliginden.Benim bi arkadasimin -90 la basladi hamileligi dis gebelik dediler normal hamile su an 3 aylik demem o ki herkesin degeri kendine gore sen takibini yap insallah normal gebeliktir.Ayrica yuzde 60 yukselmesi yeterli diye biliyorum.Benimkide 2 gune bi 2 katini bile gecti ama dis gebelik cikti mesela.
Başıma ilk defa böyle bişey geliyor kuzum o yüzden şaştım kaldım doktor pazartesi günü iki katı artması lazım ancak öyle hamileliğin kesinleşir dedi 😕 dış gebelikte bebek rahme tutulmuyor demi kuzum yumurtaliklara mi tutunuyor senin oylr mi oldu yani . Çok Cok zormuş erkenden hamileliği öğrenmek doğrusu gerçekten hamile miyim değil miyim oda belli değil günler geçmek bilmiyor 😐

Peki bide progestn testi yapıldı Bana ve 10 çıktı bunun deger aralığı kac oluyor ki hamilelikte bilgin var mı kuzum

Peki bide progestn testi yapıldı Bana ve 10 çıktı bunun deger aralığı kac oluyor ki hamilelikte bilgin var mı kuzum
Progesteron degerlerini cok iyi bilmiyorum ama 10 da iyi bence 6.50 sonrasi hamilelikte iyi deger diye okumustum benim hcgm 1600 ken 11 di pro ve dusmesin diye ilacinida vermisti doktor gunde 3 kere iciyordum umarim saglikli bi gebeligin vardir

Progesteron degerlerini cok iyi bilmiyorum ama 10 da iyi bence 6.50 sonrasi hamilelikte iyi deger diye okumustum benim hcgm 1600 ken 11 di pro ve dusmesin diye ilacinida vermisti doktor gunde 3 kere iciyordum umarim saglikli bi gebeligin vardir
İnşallah canım inşallah yarın tekrar kan verecem anlaşılır herhalde yarın herşey

Back
X