2. Kez dış gebelik

Merhaba, geçmiş olsun. metotreksat iğnesini ücretli mi yaptırdınız? Bende de dış gebelikten şüpheleniyorlar ve bu iğneyi yapacağız dendi. Tüp bebek merkezleri sanırım bu iğneyi karşılamıyor. Siz eczaneden kendiniz mi aldınız yoksa doktorunuzda vardı kendisi mi yaptı? Herhangi bir ücret ödediniz mi?
merhaba, teşekkür ederim. ben hamilelik planladığım için özel sağlık sigortası yaptırmıştım. o yüzden ekstra bi ücret ödemedim her şeyi hastane karşıladı.

Çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. İnanın sebebini bilmiyorum ama gittiğim 3 doktor da önermedi 1 kere oldu diye o kadar pişmanım ki aynı şeyleri tekrar yaşamak çok acı. Sizin rahim filmi sonucunda doktorlar ne dedi ?
teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla Allah size de nasip eder. rahim filmimde bi sorun yoktu. bi yapışıklık ya da tıkanıklık varsa sıktıkları sıvıyla açılıyor. sonrasında doktorum korunmayı bırakabilirsin korkulacak bi şey yok dedi. bu rahim filmi çektirme meselesini de ben başka doktorlara da sordum muhakkak çektir dediler. devlet hastanesinde biraz süreç uzuyor. özelde hemen hallediliyor.

teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla Allah size de nasip eder. rahim filmimde bi sorun yoktu. bi yapışıklık ya da tıkanıklık varsa sıktıkları sıvıyla açılıyor. sonrasında doktorum korunmayı bırakabilirsin korkulacak bi şey yok dedi. bu rahim filmi çektirme meselesini de ben başka doktorlara da sordum muhakkak çektir dediler. devlet hastanesinde biraz süreç uzuyor. özelde hemen hallediliyor.
İçimi çok rahatlattınız teşekkür ederim. Çok canım yanıyor ama güçlü durmaya çalışıyorum. Umarım ben de bi an önce sağlıklı bir şekilde hamile kalırım.
Özelde çektireceğim rahim filmini 1-2 ay içinde

İçimi çok rahatlattınız teşekkür ederim. Çok canım yanıyor ama güçlü durmaya çalışıyorum. Umarım ben de bi an önce sağlıklı bir şekilde hamile kalırım.
Özelde çektireceğim rahim filmini 1-2 ay içinde
rica ederim ne demek iyi geldiysem ne mutlu bana:KK200: rahim filmi için doktorum 3 adet dönemi geçtikten sonra yaptır demişti. çünkü malum iğnenin vucüttan atılma süresi var. 3 adet dönemi geçince 4 ayı geçiyor bekleme süresi. sonrasında çektirin bence hem hemen korunmayı bırakırsınız. önemli zamanlar onlar değerlendirmek gerek :)

rica ederim ne demek iyi geldiysem ne mutlu bana:KK200: rahim filmi için doktorum 3 adet dönemi geçtikten sonra yaptır demişti. çünkü malum iğnenin vucüttan atılma süresi var. 3 adet dönemi geçince 4 ayı geçiyor bekleme süresi. sonrasında çektirin bence hem hemen korunmayı bırakırsınız. önemli zamanlar onlar değerlendirmek gerek :)
Bende pcos da var adet döngüm çok uzun. 40 günde adet oluyorum bekleme sürem iyice artıyor o zaman. Hep 2. Adetten sonra çektirirm diye düşünüyordum ama önce bi doktorla konuşmak gerek tabii 😊

Bende pcos da var adet döngüm çok uzun. 40 günde adet oluyorum bekleme sürem iyice artıyor o zaman. Hep 2. Adetten sonra çektirirm diye düşünüyordum ama önce bi doktorla konuşmak gerek tabii 😊
aa tamam o zaman 3 ay kesin bitsin sonrasında çektir. doktora sor tabi ki ama gerek yok derse sakın dinleme çektir kesinlikle.

teşekkür ederim. benim değerim 1250 civarıyken dış gebelik tespit edildi. hem kürtaj oldum hem de iğne yapıldı. 1 ay içinde de değerim sıfırlandı çok şükür. zor bir süreç siz de biliyorsunuz zaten. daha tecrübeli olarak inşallah daha kolay bir şekilde atlatırsınız. Rahim filmi çektirmeyi ihmal etmeyin lütfen. oldukça kolay bir işlem.
Merhaba bende 4 ay önce dış gebelik geçirdim bugün devlette doktorla görüştüm ikiside rahim filmini reddetti gerek yok dediler siz özelde mi yaptırdınız ?

Back
X