Dış Gebelik Yardım!!!

bilinmeyenselen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
82
Puanlar
28
Arkadaşlar dış gebelik için tek doz mtx vuruldum 16 saat sonra değerim 2655 e düşmüştü fakat 4 . Gün bugün verdim 3200 olmuş kafayı yiyeceğim ameliyat mı olucam böyle olup iğneyle düşen var mı

Endişe etmeyin, 4. gün değerin artması beklenen bir durum, önemli olan 4. Günden 7. Güne en az %15 düşmesi, ki düşmese bile duruma göre beklemeyi önerebiliyor doktorlar. Benim 7. Gün sadece %12 düşmüştü ama doktorum ikinci dozu yapmayıp biraz daha bekleyelim dedi ve sonraki ölçümde %40 ın üzerinde bir düşüş gördük. Umarım sizin de düşer değeriniz. Bende yeşilçay çok etkili olmuştu değerimin hızlı düşmesinde, doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz.

Benim de 4. Gün artmıştı tam bir hayal kırıklığıydı. Sonraki 7. Günde baya azalmış olabilşyormuş böyle

4. Gün 3200 7. Gün 2820 çıktı ikinci dozu yaptılar çok korkuyorum ameliyat mı olacağım ya

merhaba, kusura bakmayın çok geç gördüm mesajınızı. umarım daha iyisinizdir şu anda.
Teşekkür ederim, ikinci dozu oldum ikinci dozdan sonra 1900 sonra 1260 en son 644 çıktı yarın tekrar kan vereceğim inşallah düşmeye devam ediyordur, düşmez diye korkuyorum

`