Yavaş düşen hcg

pavlonya

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
288
Merhabalar regle iki gün kala 11 hcg ile hamile olduğumu öğrendim 48 saat sonra da 14 gelince sonuç sağlıklı olmadığını anladık. 4 gün sonra hcg 10 a düştü
Bir hafta sonra tekrar kan ver dedi doktor yarın kan verme günüm. Ama akşam evde test yaptım çok çok silikte olsa çizgi var. Ama bir önceki 10 değerini gördüğümde yaptığımdan daha silik gibi. Bu şekilde yavaş düşen oldu mu hiç. Kimyasal gebelik diye düşünüyoruz ama yavaş düşmesi kafamı karıştırıyor.
Regl kanaması 14 ü gördüğüm gün başladı bu arada ve iki gün önce de bitti şuan bir kanamam yok. Başına böyle bir durum gelen var mı.

Daha sonra burayı okuyanlar olursa diye yazmak istedim dün kanda sıfırlandığını gördüm çok şükür.

Merhabalar regle iki gün kala 11 hcg ile hamile olduğumu öğrendim 48 saat sonra da 14 gelince sonuç sağlıklı olmadığını anladık. 4 gün sonra hcg 10 a düştü
Bir hafta sonra tekrar kan ver dedi doktor yarın kan verme günüm. Ama akşam evde test yaptım çok çok silikte olsa çizgi var. Ama bir önceki 10 değerini gördüğümde yaptığımdan daha silik gibi. Bu şekilde yavaş düşen oldu mu hiç. Kimyasal gebelik diye düşünüyoruz ama yavaş düşmesi kafamı karıştırıyor.
Regl kanaması 14 ü gördüğüm gün başladı bu arada ve iki gün önce de bitti şuan bir kanamam yok. Başına böyle bir durum gelen var mı.
Kimyasal oluyor , benim 5 e düşmüştü 1 ay once sonra kan vermedim daha suan yine belirtilerim var testlerde pozitif çıkıyor yarin kan vercem 4.gun gecikmiş oluyor adetim yarin

Kimyasal oluyor , benim 5 e düşmüştü 1 ay once sonra kan vermedim daha suan yine belirtilerim var testlerde pozitif çıkıyor yarin kan vercem 4.gun gecikmiş oluyor adetim yarin
Kimyasal gebelik yaşadım geçen ay bu ay tekrar hamileyim keseyi gördük şükür sakın ümidini kaybetme koyuluk takip et testlerde bende öyle yaptım korkuyordum çünkü tekrarlar diye

Kimyasal gebelik yaşadım geçen ay bu ay tekrar hamileyim keseyi gördük şükür sakın ümidini kaybetme koyuluk takip et testlerde bende öyle yaptım korkuyordum çünkü tekrarlar diye
Ben de bu ay aynı durumdayım testte gördüm bu ay yine. Ama korkuyorum :(

Ben de bu ay aynı durumdayım testte gördüm bu ay yine. Ama korkuyorum :(
Korkmak gayet normal yavrum bende kese gördüm hala korkuyorum düşün kimyasal kolay mesele sağlıklı bebegi kaybetmek ikisininde yaşadım en acısı kürtaj düşük kalbi atan bebeğin durması kimyasalda yinede sağlıksız olan bitti diyorum ama diğerinde hiçbir problem yokken kaybettim😢

Bugun yaptığım biraz daha belirgindi pembemsi cikti insallah kanda guzel sonuçlar çıkar

Eklentiler

• 20260827_085200.webp
    20260827_085200.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 34
Bende böyle dayanamayıp her gün yaptım ama en net sonucu iki güne bir yaptığım testler arasında görüyorum farkı çok şükür İnşallah böyle devam eder sağlıkla kucağımıza alırız

Buraya atınca cozunurluk dusuyor galerimden bakinca ikinci çizgi acik pembe duruyor
Biliyorum yavrum ben de attım kızları hatta burada o yüzden tahmin edebiliyorum yani koyuluğunu

Bende böyle dayanamayıp her gün yaptım ama en net sonucu iki güne bir yaptığım testler arasında görüyorum farkı çok şükür İnşallah böyle devam eder sağlıkla kucağımıza alırız
İnşallah, salı günü yaptığım da silikti ama sonra koyulaştı

Yarin acaba kac cikar gecen ay kimyasal oldu yine oyle olur diye korkuyorum
Yavrum önemli olan sayı değil zaten bunu anlamışsındır 10 bile çıksa önemli olan yükselmesi katlanması yani Beta değerin düşük olduğu için kimyasal olmadım

Back
X