- 8 Nisan 2023
- 56
- 15
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yagmuratilgan
Bunu söylerken çok üzülüyorum fakat maalesef dış gebelik geçiriyorsunuz. Ne kadar erken kabullenseniz o kadar iyi tedavi açısından da daha rahat bir süreç olacaktır.Merhaba arkadaşlar benimde birşey danışmam lazım size yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ..
Öncelikle son adet tarihim 6 mart adet gecikmenin 2. Gününde beta 49.6
4. Gününde 106.8 6.gününde 225.4 10. Gününde 367 çıktı normalde doktorum 10. Günde 1000 civarı bekliyordu ve alttan ulturosona çağırmıştı dış gebelik olabilir geç döllenmiş olabilir denildi 10. Gün değer beklenen şekilde olmayınca tekrar kan verdim farklı bi hastanede değerim 333 e düştü ulturasonla bakıldı fakat bişey görülmedi beta takibi istendi pazar günü acilden gittim beta verdim ve değer 367 çıktı tekrar dış gebelikten hala şüpheleniyorlar bu süreçte alttan ulturason ve pelvik ulturasonada girdim fakat ne bir kese hiç birşey göremediler ve yatış istediler fakat kabul etmedim kanamam sancım yok onların dediğine görede beta takibi falan yapılacaktı . Sorum şu böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ? Adetim gecikli 14 gün falan oluyor kanama vs yok arada bi adet olucakmışım gibi ağrım oluyor geçiyor ve bu süreç beni çok yordu psikolojik olarakta fiziksel olarakta lütfen yardımcı olabilirmisiniz