İyi akşamlar arkadaşlar hamile olduğumu öğrenmiştım beta 517 lerde lekelenme şikayeti ile hastaneye gittim değerim en son 1224 dü bir gün sonra kanamam yoğunlaştı ve sancı girmeye başladı düşük yapıyorum diye düşündüm esşimin zoru ile tıp fakültesine gittim bir kaç doktor vajinal ultrason sonrası sağ tüpte odak gördüklerini söylediler sadece şüphe duydular kantesti verdim 945 çıkmıştı kürtaj yapalım dış gebelik olup olmadığını anlamak için dediler Nisan 30 da kürtaj yapıldı hastaneden ertesi gün çıkarıldım gerim 400 küsürlerdeydi düşmüştü kürtajdan iki gün sonra sancıların ağrılarım başladı tekrar aynı doktora gittim Bu sefer yine aynı yerde hapse? Pıhtı? Heteratopik geveledik ? Şüphesi duydu hastaneye yatış yaptım operasyon geçirebileceğimi söyleyince hastaneden çıkışımı alıp memleketime geldim burdada bir iki doktor problem yok dedi özel gittiğim doktor rahım arkasında sıvı birikimi var ama geçer dedi önemsemedi kan tahlili istedi beta 259 geldi takip edelim dedi 3 gün sonra tekrar beta 283 geldi bu durumda ne oluyor yaşayanlar yardımcı olurmusunuz kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum çok uzun yazdım kusura bakmayın