Dış gebelik yaşayanlardan yardım istiyorum

cnm bn bir sene once dıs gebelk yasadım bnm ki daha önce gcrdigim apandist ame yüzünden oldu sanırım bnm dıs gebeligim 10. haftada anca anlasıldı malesef dıs gebelkte erken teshiş cok onmli eger en gec5. haftaya kadar ogreneblirisen igneylede düsürülebiliyor ama illa hasar oluyor o tüpte ve eger yine ordan hamile kalırsan tekrar dıs gebelk yasama ihtimialn vr .... bnmki tüpüm alınarak sonlandırıldı ic kanama gecrdim ... ameliyattan sonra illa rahim flimi cektr derim bnm temiz cıktı ama hala hamiel kalamadım birazda gecrdigim operasyolnrdan sanırım bn 6 sene once bir apandist ame gecrdim patlamıstı bide gecen sene hazıranda dıs gebelk yasadım oda patladı 10. haftada anca anladıkları için 6 ay korundum ondan sonrada hala kalamadım doktr yapısıklık yüzünden olabilr dedi cünkü yumurtlamada ve rahimde tüplerde bisey yok onlara bakıldı rahim flimimde iyi cıktı simdi aralıga kadar süre verdi olmazsa tüp bebek ded

merhaba dış gebelik yaşayan ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgisi olanlar dan yardım istiyorum.

mrb ben de 2 defa dış gebelik geçirdim, her ikisinde de tüpüme yerleşti bebek orda büyüdü ve tüplerimi patlattı , ve iç kanama başladı, ölümden döndüm amelyatla aldılar, o yüzden şuan iki tüpümde tıkalı yani dikili, şuan sadece tüp bebekle çocuk sahibi olabilirim,3 defa denedim ama olmadı...ama herkes benim kadar şanssız değil, kuzenim 1 kere dış gebelik geçirdi ilaçla yok edildi erken dönemde...ikinciye tekrar hamile kaldı ve şuan 7 aylık hamile..senin durumun nedir?

merhabalar ben de 1 defa dış gebelik geçirdim 5. haftada anlaşıldı. iç kanama geçirdim tüpde yerleştiği için tüpüm alındı tabi.1 yılı geçti hala gebelik olmadı.daha yeni tüp bebek denedim ama oda sonuç vermedi. çok mutsuzum. yaşadıklarımız inanın kolay şeyler değil.Allah yar ve yardımcımız olsun.....

Son düzenleme:
Back
X