Nasıl patladı canım doktor kontrolünde farkedilmedimi? bende salı günü vuruldum iğneyi pazar gününe kadar bekliyorum yeniden bhcg baktırıp pazartesi randevum var.Nasıl farkettin patladığını kendinde? Çok geçmiş olsun bu arada allah yardımcın olsun.Ben korkuyla bekliyorum şu anda
banada ığneden dolayı 6 ay korunma verdı ama eğer 6 aydan önce gebe kalırsan özürlü olur sen 1 sene korun dedı senn doktor tam oalrak nasıl bılgılendırdı
benim iğneden sonraki 8.günüm ve hala değerlerim tam düşmedi 79 da şu anda bhcg cuma günü yeniden baktırıp doktorla konuşucam.adet oldum normal tarihimde bugün artık bitiyo ama iğne etkisindenmidir adettenmidir anlamadım ama bayağı bi yoğundu her wc ye gittiğimde.inş artık düşerde daha farklı sorunlarla karşılaşmam.bu arada doktor birliktelik için sakınca yok dedi korunup korunmamayla ilgili bişey bahsetmedi.gittiğimde mutlaka sorarım onuda.
benim iğneden sonraki 8.günüm ve hala değerlerim tam düşmedi 79 da şu anda bhcg cuma günü yeniden baktırıp doktorla konuşucam.adet oldum normal tarihimde bugün artık bitiyo ama iğne etkisindenmidir adettenmidir anlamadım ama bayağı bi yoğundu her wc ye gittiğimde.inş artık düşerde daha farklı sorunlarla karşılaşmam.bu arada doktor birliktelik için sakınca yok dedi korunup korunmamayla ilgili bişey bahsetmedi.gittiğimde mutlaka sorarım onuda.
banada ığneden dolayı 6 ay korunma verdı ama eğer 6 aydan önce gebe kalırsan özürlü olur sen 1 sene korun dedı senn doktor tam oalrak nasıl bılgılendırdı
Methotraxate'in yarılanma süresi 1 ay bile değil arkadaşım. Sen doktorunu değiştir. Bir yıl korunma ne demek ya. Bazı doktorlar çok enteresan. 3 ay korunmayı doktorlar psikolojik iyileşme için veriyorlar hadi 6 ayı da anlarım da 1 yıl nedir yani
Nasıl patladı canım doktor kontrolünde farkedilmedimi? bende salı günü vuruldum iğneyi pazar gününe kadar bekliyorum yeniden bhcg baktırıp pazartesi randevum var.Nasıl farkettin patladığını kendinde? Çok geçmiş olsun bu arada allah yardımcın olsun.Ben korkuyla bekliyorum şu anda
Şimdi gördüm canım yazdığını.. benim dış gebeliğim rahim ve yumurtalık arasın çok nadir kalan bir yerde gerçekleşmiş. 1 gece öncesi ağrım ve hafif kanamam vardı. Ertesi gün bıçak saplanması gibi ağrılar girdi.. istifra ettim çok kanamam oldu. Acile gittik zaten dr ağrın olunca hemen gel demişti. İç kanama geçirmişim bayıldım acil ameliya aldılar.. şükür çok iyiyim şuan ameliyattan 10 gün sonra işe başladım. Kasımdan itibaren tedaviye devam edicez. Doktorum son muayenede umutluydu hastalıklı tüpü aldık ve bu tarz senktomlarda daha kolay hamile kalabilirsin dedi ama önce kısmet.. ben hep hayırlısı istedim. Psikolojim alt üst oldu hala ağladığım oluyor ama geçicek inanıyorum
Merhaba arkadaslar bende dıs gebelik geciyorum kurtaj sonrasi471 di hemen igne yaptilar suan 4 günumdeyim ignenin beta 711 yükselmiş doktorum normal yükselmesi 4 gun sonra inişe iniyor 3 gun sonra tekrar beta dedi onun arasindaki farka bakip 2 kez igne gerekli olup olmasina bakicaklar sizde benim gibi olan varmi kacinci gununde düştü degerler