Dış gebelik

Eskigelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
29
8
1
34
Merhaba arkadaşlar ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim ama doktor dış gebelik şüphesi var dedi karın boşluğunda sıvı varmış bide yumurtalık ta kist var ondan dolayı cuma günü hcg 447 pazar günü de 739 sizce dış gebelik mi lütfen yorum yazın içim içimi yiyor

Beta hcg den anlaşılabileceğini düşünmüyorum. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. İçinizi ferah tutun ki ferah şeyler olsun.

Değerin o kadar da kötü değil. Ben dış gebelik geçirdiğimde değer dört katı artıyordu senin normal geldi bana. Ayrıca dış gebelik demek için kesenin görünmemesi gerekir. Kaç haftalık hamilesin ?

İnsaallah dış gebelik değildir bir buçuk yıldır çocuk istiyorum ilk gebelik de düşük oldu çok korkuyorum buda öyle olursa diye

2 günde bir hcg baktırmaya devam et canım inşallah değildir ama içini ferah tut. Dış gebelikte tek taraflı kasık ağrısı çok oluyor ve kahverengi akıntı oluyor. Değer yükselir de kese görünmezse o zaman dış gebelik şüphesi olur.

Değerin normal artmış bence.
Dış gebelikte çok fazla yükseliyor diye biliyorum

Kasık ağrısı yok akıntı da normal kahve rengi felan değil ama doktor da şüphe edince korktum doğrusu

Doktorlar genelde en kötü ihtimali değerlendiriyolar. Hayırlısıyla bişe olmaz kendini de bebeğinide üzme :anne:

Merhaba arkadaşlar ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim ama doktor dış gebelik şüphesi var dedi karın boşluğunda sıvı varmış bide yumurtalık ta kist var ondan dolayı cuma günü hcg 447 pazar günü de 739 sizce dış gebelik mi lütfen yorum yazın içim içimi yiyor
Şüphe var ne demekmiş
Ne zaman kesin olacakmış
Söylemedi mi bundan sonra ne yapılacağını

Benim de karın boşluğumda sıvı var senelerdir. Doktorum normal değil dedi, örnek alıp patolojiye göndermişti, temiz çıktı. Ultrason muayenelerinde hala o sıvı görünüyor. Doktor da ben de kabullendik artık :) o yüzden sıvıydı, kistti kafanıza takmayın.

Doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. Umarım en kısa zamanda keseyi görürsünüz ❤️

Benim de karın boşluğumda sıvı var senelerdir. Doktorum normal değil dedi, örnek alıp patolojiye göndermişti, temiz çıktı. Ultrason muayenelerinde hala o sıvı görünüyor. Doktor da ben de kabullendik artık :) o yüzden sıvıydı, kistti kafanıza takmayın.

Doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. Umarım en kısa zamanda keseyi görürsünüz ❤️
Kese kacinci haftada gorunuyor acaba

Yarın yine kan tahlili yapıp degerinizi kontrol edin bence. Artış bana da normal geldi. Inşallah güzel bir gebeliginiz, sağlıklı hayırlı bir evladiniz olur :)

Hakkınızda hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Kese kacinci haftada gorunuyor acaba

Benim 5+1 de görünmüş. Ama buna takılmayın. Erken döllenme okur, geç döllenme olur, o yüzden herkesin bir olmaz. Benim de hcg değerim sabit kalmıştı ( bir gün 27 iki gün sonra 28). Doktorum kimyasal gebelik demişti. Ama değilmiş. Kalp atışını duyana kadar inanmamıştım. Doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin ama doktora da pek takılmayın :)

Artış çok kötü değil. Ben dış gebelik olduğumda artış vardı ama az artıyordu. Bir de 4 doktora gittim hepsi de dış gebelik dedi. Çünkü kese hiç bir şekilde görünmedi. Ama senin henüz yeni bir süre daha takip et. Değerler 1500 ü geçince belki kese görünür. Görünmez ise yada artışlarda anormallik varsa dr uyarır zaten.

Umarım sağlıklı bir gebeliktir. hakkınızda hayırlısı.

İnsaallah yorumlarınız beni rahatlatı Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin gerçekten çok zor bir süreç

Back
X