- 5 Ocak 2018
- 66
- 30
- 8
- 34
- Konu Sahibi Elifzehraaa
-
Orayada gittim büyük ihtimalle dış gebelik dendi ordadaya nedense ben özellere çok güvenmiyorum devlete görün birde bence orda sürdür takibini
Dis gebelik daha riskli onun icin eger ilerlerse tupler patlar ve bi tüpü alirlar diye.Kendiliginden düşük yapıyorsunuz diye neden sevindiniz alamadım orayı ben
Beta düşmesi için aynı şeyi düşündüler..ama bu kadar hızlı yükselişe bi anlam veremediler ikizde olabilir dediler..peki ilk gittiğimde 3400 4.testim 8800 bu değerle kese o zaman nasıl görülmedi..o kadar inçe detaylı bakıldıki hemde 5 doktorMuhtemelen ikizlere hamile kaldiniz ayri yumurta ikizleri biri tutunamadi dustu digeri tutunuyor. Yanj aklima en mantikli cevap bu geldi. Onca dususe birden o kadar yukselmesi cok ilginc doktorlar ne diyor?
Artık dış gebelik ihtimalim kalktı..ama ilk sancılandığım gece ameliyat masasından aldı beni kendi doktorum acil doktorurunun elinden..biraz daha beklicez diye..birde rahim içinden sıvı çekiyolardı şırıngayla kan gelmiyodu şırıngayaBen de dis gebelik gecirmistim. dis gebelikte kese tuplerde gelisir. sizin kese rahimde sanirim. ayrica dis gebelikte hcgnin o kadar yuksek oldugunu sanmiyorum. benim en cok 700e cikti ve igneyle dusurdum. eger 18000 olsaydi o kese tupe zarar verirdi bence. sadece tahminim sizinki bos gebelik olabilir. yani kese olusup bebek olusmayabilir. bos gebelikte boyle firliyor degerler.
Bunu hiç duymamıştım ani fırlamasının nedeni bu olabilirmi acabaBen de dis gebelik gecirmistim. dis gebelikte kese tuplerde gelisir. sizin kese rahimde sanirim. ayrica dis gebelikte hcgnin o kadar yuksek oldugunu sanmiyorum. benim en cok 700e cikti ve igneyle dusurdum. eger 18000 olsaydi o kese tupe zarar verirdi bence. sadece tahminim sizinki bos gebelik olabilir. yani kese olusup bebek olusmayabilir. bos gebelikte boyle firliyor degerler.
Ikiz gebeliklerde bthcg zaten cok hizli yukseliyor yani ikizden ziyade cogul gebelikler 3 uz vs ama mutlaka 1 tanesi tutunamadi dis gebelikde bthcg belki bi seviyeden yukari cikmiyor tani da da zaten titreli bthcg istenip onunla emin hale geliyor uzmanlar. O bthcg dis gebelik bthcg si degil bence ama uzmanlara saygim sonsuz. Uzum gebelik diye bisey cikmadi demi agizlarindanBeta düşmesi için aynı şeyi düşündüler..ama bu kadar hızlı yükselişe bi anlam veremediler ikizde olabilir dediler..peki ilk gittiğimde 3400 4.testim 8800 bu değerle kese o zaman nasıl görülmedi..o kadar inçe detaylı bakıldıki hemde 5 doktor
Doktorda ikiz ihtimalinden bahsetti ama mol gebelik hiç konuşulmadı..diyelim bebeklerden biri tutunamadı beta düşmeye basladı..peki tekrar yükselişe geçtiğinde yani 8800 iken yine kese görünmedi..dün son anda gördüler ve görmeseler pataloji için parça alınıcaktıIkiz gebeliklerde bthcg zaten cok hizli yukseliyor yani ikizden ziyade cogul gebelikler 3 uz vs ama mutlaka 1 tanesi tutunamadi dis gebelikde bthcg belki bi seviyeden yukari cikmiyor tani da da zaten titreli bthcg istenip onunla emin hale geliyor uzmanlar. O bthcg dis gebelik bthcg si degil bence ama uzmanlara saygim sonsuz. Uzum gebelik diye bisey cikmadi demi agizlarindan
Biraz talihsizlik olmus muhtemelen iki yumurtaliginizda ayni anda catlamis yada biri birinden bir miktar sonra catlamis yani biri bir tupten dollene dollene gelmis digeri diger tupten... tek yumurta ikizi gibi düşünmeyin farkli yumurta ikizi. Sanslisiniz ki rahim icine mudahale edilmemis eger edilseydi diger bebekte tutunamadigi icin oda dusecekti.Doktorda ikiz ihtimalinden bahsetti ama mol gebelik hiç konuşulmadı..diyelim bebeklerden biri tutunamadı beta düşmeye basladı..peki tekrar yükselişe geçtiğinde yani 8800 iken yine kese görünmedi..dün son anda gördüler ve görmeseler pataloji için parça alınıcaktı
Suan sadece sağlığıma kavuşmak istiyorum..günlerce dış gebelik diye ölüm korkusuyla yaşadım..değerlerim düşmeye başlamışken 1 günde 11 kat nasıl artar??9000 değerle görünmeyen kese bugün nasıl göründü??18000 değerle nasıl küçük bir kese olabilir sadece??
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bnmde günlerdir içimi kemiren bir durum var sat 19 aralık herhangi bir kanama karın ağrısı vb şikayetim yok idrar ile gebelik testi yaptım iki kez tek çizgi çıktı ultrasonda kese görünmedi kan testi yaptırdım 11.03-39.06-58.05 en son olarak da 93 hcg değerim çıktı ancak dr iki güne bir hcg kontrol etmeye devam edelim diyor hamile miyim dış gebelik mi kimyasal gebelik mi hiç birşey anlamadım kafam çok karışık böyle birşey ile karşılaşan var mı aranızda
Canım benim değerim kendiliğinden düşüp sıfırlandı çok geçmiş olsun müdahale edildi mi sanaMerhabalar bende yeni katıldım aranıza bende dış gebgebe geçiriyorum şuan hastanedeyim yatıyorum senin durumun nasıl şuan merak ettim yükseldi düzgün olarak hcg
Canım benim değerim kendiliğinden düşüp sıfırlandı çok geçmiş olsun müdahale edildi mi sana
İnşallah Operasyona gerek kalmadan düşer değerlerin Allah acil şifalar versinMaşallah ne güzel darısı bana olsun inşallah bende karında sıvı birikmesi vardı onu laparaskopi ile temizledi Dr 1.doz igneyi oldum bugun 6. Gün 4000 lere çıktı hcg yarın 7.gün 2.dozu yapacaklar inşallah düşer bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?