DIŞ GEBELİK !:(

Bende bugün dış gebelik olma ihtimalini öğrendim drdn hcg geçen hafta perşembe 78.04 pazar günu 114.6 ve bugün 155.5cikti doktor iki ihtimal var bi kimyasal gebelik regl olursan iyi kimyasal gebeliktir dedi olmazsan iki gün sonra gel kana bakıp dış gebelik se sonlandircaz dedi ama kürtaj mi yoks aignemi yaparlar bilemiyorum sizce hangisi değere göremi kürtaj yada iğne yapılıyor Bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Dis gebelikte kurtaj la alinma olmuyor. Cnku embryo zaten rahimde degil. Benkm degerlerim okadar yuksek ki cok gec farkedildi dis gebelik durumum. Suan 8.000 deyken degerim igne vurundum. 16.000e kadar cikti 2.igneyi oldum hala bekliyorm. Sizin deger düsük umarim igneye bile gerek kalmafan kimyasalla atlatirsiniz dis gebelik berbat birsey

Bende ikinci igneyi olanlardan bilgi alabilirmiyim arkafaslar yokmu tecrubeliler bizlere bilgi verin

Bilginiz için teşekkür ederim umarım kimyasaldir dış gebeligin yerine kimyasalı tercih ederim ama hala adet kanaması olmadı buda bni endişelendiriyor dış gebelik konusunda

Bilginiz için teşekkür ederim umarım kimyasaldir dış gebeligin yerine kimyasalı tercih ederim ama hala adet kanaması olmadı buda bni endişelendiriyor dış gebelik konusunda
Takip edin sol ya da sağ kasik agriniz var mi tek tarafli? 2 gun de 1 kan verip yazin bir kagida.

Evet Bi haftadır sol kasik ağrım var ara ara gelen ve şiddetli olmayan Bi ağrı bazen sağda oluyo çok az ama bel ağrımda var iki gündür sol kalçama ve bacağıma vuruyo ağrı ilk kanım 78.04 ikinc 114.6 üçüncü yani bucunki 115.5

Evet Bi haftadır sol kasik ağrım var ara ara gelen ve şiddetli olmayan Bi ağrı bazen sağda oluyo çok az ama bel ağrımda var iki gündür sol kalçama ve bacağıma vuruyo ağrı ilk kanım 78.04 ikinc 114.6 üçüncü yani bucunki 115.5
Merak ettim dış gebelik mi dediler ki değerlerin artışına bakılırsa öyle görünüyor. Bende 2 sene önce geçirdik dış gebelik ve iğne ile düşürdüm

umarım iç kanama geçirmeden sonlanmıştır ben malesef iç kanamayla dış gebelik olduğunu öğrendik ne yaptınız durum ne merak ettim.

Dis gebelikte kurtaj la alinma olmuyor. Cnku embryo zaten rahimde degil. Benkm degerlerim okadar yuksek ki cok gec farkedildi dis gebelik durumum. Suan 8.000 deyken degerim igne vurundum. 16.000e kadar cikti 2.igneyi oldum hala bekliyorm. Sizin deger düsük umarim igneye bile gerek kalmafan kimyasalla atlatirsiniz dis gebelik berbat birsey
Merhaba benim dun degerim 3200du yarin bi karar verilcek. Dunde gorulmedigine gore dis gebelik. Siz baska belirti yasadiniz mi ve kacinci haftanizda farkedildi

Back
X