Canım benim hiç sokıntı yapma sakın bak ben dün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve sağlıklı gebelik zaman su gibi akıp geçiyorBende ekimde dış gebelik geçirdim üç ay bana çok uzun geliyor sen nasıl bekledin ben çok stres yapıyorum üç ay beklemezsek olmaz mı
Aynen çok şükür sende kalbini ferah tut rabbim damada nasip etsin inşlhÜç ay sonda ilk deneme de oldu mu çok sevindim sizin adınıza bu arada hayırlı olsun
merhaba. dis gebeliginizi ne zaman ogrenmistiniz.igneyi kacinci haftada yaptilar? benimde bugun dis gebelik ihtimalim oldugu soylendi.gunumden 2 gun gectiMerhabalar
Bundan üç ay önce dış gebelik geçirdim iğne ile düşürüldü doktorum üç ay sonra bebek düşünebilirsin dedi ben aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ovulasyon testi ile yumurtlama gününü bekliyorum benim durumumda olan varmı
merhaba beta değerini bana söylermisinmerhaba. dis gebeliginizi ne zaman ogrenmistiniz.igneyi kacinci haftada yaptilar? benimde bugun dis gebelik ihtimalim oldugu soylendi.gunumden 2 gun gecti
canım ben öğrendim ama günümü iki gün geçtükten sonra demediler beta değerim 1500 üstüne çıktığı zaman hala keseyi göremediklerii için mezostrast iğnesini yaptılar yine düşmedi sonra ikinci dozu aldım ve kanamam başladı öyle düşürdüm amabak hemen tedaviye başlama başka doktorlarada git bi göster tek doktora bağlı kalmamerhaba beta değerini bana söylermisin
adet gunu 129 2 gun sonra ( yani dün) 180merhaba beta değerini bana söylermisin
sakın moralini bozma nolur bak bende o yoldan geçtim ama inan kısmet böyleymiş diyosun dediğim gibi başka doktorrada kontrole git tek doktora bağlı kalma bazılarının değerin yavaş ilerler bi anda artış gösterir hemen dış gebelik teşhisi koyamazlaradet gunu 129 2 gun sonra ( yani dün) 180
canım ben öğrendim ama günümü iki gün geçtükten sonra demediler beta değerim 1500 üstüne çıktığı zaman hala keseyi göremediklerii için mezostrast iğnesini yaptılar yine düşmedi sonra ikinci dozu aldım ve kanamam başladı öyle düşürdüm amabak hemen tedaviye başlama başka doktorlarada git bi göster tek doktora bağlı kalma
degerin dusebilir kanamayla atabilirsin ama boyle az az artarsa dis gebelikten bahsedebiliriz dedi.ao kadsr az artiyosa nasi gorucez ki keseyi.1500 lere ulasmasi icin 1 ay beklemem lazmsakın moralini bozma nolur bak bende o yoldan geçtim ama inan kısmet böyleymiş diyosun dediğim gibi başka doktorrada kontrole git tek doktora bağlı kalma bazılarının değerin yavaş ilerler bi anda artış gösterir hemen dış gebelik teşhisi koyamazlar
güzel düşün güzel olsun iğne ile hemen hallediyolar onu benim iki günde bir iki kat artıyodu ilk kan verdiğimde 500 ikinci kan verdiğimi 1560 çıkmıştı düşün on rağmen dış gebelik denildi çünkü kese yoktudegerin dusebilir kanamayla atabilirsin ama boyle az az artarsa dis gebelikten bahsedebiliriz dedi.ao kadsr az artiyosa nasi gorucez ki keseyi.1500 lere ulasmasi icin 1 ay beklemem lazmtüp patlar bisey olur o ara cok korkuyorum.doktor simdilik takip istedi ama binbir turlu sey gelio aklima
İnşallah kimyasal olurda adetle atarsın canım daha kese oluşmamamış ki patlasın seferin 1500 leri bulup keseyi bulamazsalar sorun sen düzenli beta takibi yaptırdegerin dusebilir kanamayla atabilirsin ama boyle az az artarsa dis gebelikten bahsedebiliriz dedi.ao kadsr az artiyosa nasi gorucez ki keseyi.1500 lere ulasmasi icin 1 ay beklemem lazmtüp patlar bisey olur o ara cok korkuyorum.doktor simdilik takip istedi ama binbir turlu sey gelio aklima
Kucük degerlerle patlamaz ic kanama olmaz merak etmeyesin.degerin dusebilir kanamayla atabilirsin ama boyle az az artarsa dis gebelikten bahsedebiliriz dedi.ao kadsr az artiyosa nasi gorucez ki keseyi.1500 lere ulasmasi icin 1 ay beklemem lazmtüp patlar bisey olur o ara cok korkuyorum.doktor simdilik takip istedi ama binbir turlu sey gelio aklima
cok tesekkur ederm Allah razi olsunKucük degerlerle patlamaz ic kanama olmaz merak etmeyesin.
Belki k3ndiliğinden kendini sınirlandırip duser.
Kesin diş gebelik tanisi konmasi zaten şuan zor.
Belki belli sayiya gelince dusucek yukselmicem fazla. Olumsuz dusunme takibini yap dua et.
cok tesekkur ederim cok sagolun❤Kucük degerlerle patlamaz ic kanama olmaz merak etmeyesin.
Belki k3ndiliğinden kendini sınirlandırip duser.
Kesin diş gebelik tanisi konmasi zaten şuan zor.
Belki belli sayiya gelince dusucek yukselmicem fazla. Olumsuz dusunme takibini yap dua et.
bugun tekrar yaptircam canim cok tesekkur ederimİnşallah kimyasal olurda adetle atarsın canım daha kese oluşmamamış ki patlasın seferin 1500 leri bulup keseyi bulamazsalar sorun sen düzenli beta takibi yaptır
haber ver bizede güzel haberler alırsın inşlh dualrım senninlebugun tekrar yaptircam canim cok tesekkur ederim
Mrb 3 ayın doldumu nr kaç kere âdet oldun canim merak ettimBende ekimde dış gebelik geçirdim üç ay bana çok uzun geliyor sen nasıl bekledin ben çok stres yapıyorum üç ay beklemezsek olmaz mı
Mrblar 3ay önce geçirmişşiniz 3adet mi beklediniz yoksa betabhcg sıfırlanıncamı 3ay bekledin birde tekrar yasamamk için yaptgn bişeyleroldumu folik ast rahim filmi vsMerhabalar
Bundan üç ay önce dış gebelik geçirdim iğne ile düşürüldü doktorum üç ay sonra bebek düşünebilirsin dedi ben aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ovulasyon testi ile yumurtlama gününü bekliyorum benim durumumda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?