Dış gebelik

Edaekici61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1
0
1
27
Merhabalar hamile oldugumu ilk öğrendiğimde beta hcgm 158 cıktı ili gün sonraki ölcümde 266 ve bir sonraki ölçümüm 422 ve sonucunda dış gebelik oldugum kesinlikleşti kese 8cm ve suan ilaç ve iğne kullanmaya başladım bu süre ne kadar sürer ve ilaçla düşer mi bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olun

Merhaba, 1.5 sene önce dis gebelik geçirdim 2.5 ay gibi bi sürede degerim sıfırlandı. O zamanlar igne ile düşmüştü. Sonra da 6 ay korunmuştuk. Simdi yine hamileyim ama dış gebelikten şüpheleniyor doktor. Pazartesi belli olacak. Cok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Senin belirtiler neydi?

Merhaba, 1.5 sene önce dis gebelik geçirdim 2.5 ay gibi bi sürede degerim sıfırlandı. O zamanlar igne ile düşmüştü. Sonra da 6 ay korunmuştuk. Simdi yine hamileyim ama dış gebelikten şüpheleniyor doktor. Pazartesi belli olacak. Cok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Senin belirtiler neydi?
İnşallah normal hamilesinizdir ben de yeni iğne oldum zaten altı ay beklenecek sonrasını da Allah bilir tekrarlamasından çok korkuyorum 35 yaşındayım

İnşallah normal hamilesinizdir ben de yeni iğne oldum zaten altı ay beklenecek sonrasını da Allah bilir tekrarlamasından çok korkuyorum 35 yaşındayım
Yok yine dış gebelikmis :( iğne yapıldı, ben de 31 yaşıma geldim, 6 ay bekle, ha deyince zaten hamile kalamıyoruz. Sanırım yasak bitince direkt tüp bebek yapicaz

Kızlar adetime 2 gün kala hcg baktırdım idrarda çizgi çıkınca 23,14 çıktı pazar günü 35,64 çıktı bugünde yani çarşamba günüde 248,9 çıktı ben şuan dış gebelik mi yaşıyorum allah aşkına kimyasali bitti dış gebelik korkusu başladı bu arada adet olmadım yarın doktor kontrolüm olucak .

Kızlar adetime 2 gün kala hcg baktırdım idrarda çizgi çıkınca 23,14 çıktı pazar günü 35,64 çıktı bugünde yani çarşamba günüde 248,9 çıktı ben şuan dış gebelik mi yaşıyorum allah aşkına kimyasali bitti dış gebelik korkusu başladı bu arada adet olmadım yarın doktor kontrolüm olucak .
Betaya göre net dış gebelik demek zor iki gün arayla test vermen daha net bsy söyler kese kontrolu için mutlaka git görünmezse tüplerdeyse kese o zaman netleşir doktor kontrolunde ol mutlaka

Bence kimyasal çünkü adetine iki gün kala çok az bı değer 23,14 içini ferah tut canım dış gelik olmussada yapacak bişey yok değerleri dontrol ettir iki günde bir zaten erkenden fark etmişsin egerki kese gorunmezse binlere giderse ineyle dusuruyolar ,bide canım progestoron değerine baktır eğer 5 ve altındaysa sağlıksız dış gebelik olma ihtimali olabiliyor bende de supelendiler adetim 2 gün cegmisti 9 ,11,34,124,232,234, sonra 49 a düştü rahim inceydi hamilelikle ilgili kalınlaşma olmamıştı dış gebelik ola bilir dediler arada kanamada olunca nasıl ki 49 a düştü kimyasal dediler bı kaç güne kanama olur dediler öylede oldu inşallah sağlıklıdır hiç biride olmaz ama erken far etmişim zaten iki günde bir kan vererek kontrol altında tutabilirsin durum kötüye gitmeden canını sıkma herşey olacağına varir

Bence kimyasal çünkü adetine iki gün kala çok az bı değer 23,14 içini ferah tut canım dış gelik olmussada yapacak bişey yok değerleri dontrol ettir iki günde bir zaten erkenden fark etmişsin egerki kese gorunmezse binlere giderse ineyle dusuruyolar ,bide canım progestoron değerine baktır eğer 5 ve altındaysa sağlıksız dış gebelik olma ihtimali olabiliyor bende de supelendiler adetim 2 gün cegmisti 9 ,11,34,124,232,234, sonra 49 a düştü rahim inceydi hamilelikle ilgili kalınlaşma olmamıştı dış gebelik ola bilir dediler arada kanamada olunca nasıl ki 49 a düştü kimyasal dediler bı kaç güne kanama olur dediler öylede oldu inşallah sağlıklıdır hiç biride olmaz ama erken far etmişim zaten iki günde bir kan vererek kontrol altında tutabilirsin durum kötüye gitmeden canını sıkma herşey olacağına varir
Merhaba bugün doktora gittim 4 haftalık olduğunu söyledi 329 olmuştu bugün değer alttan muayene etti ama görünmedi 18 temmuza gün verdi .

Kızlar bende dış gebelik geçirdim ve şimdi öyle çok korkuyorum ki afedersiniz ama eşimle ilişkiden kaçar oldum:(( doktorlarında bu hale gelmemde çok emeği var!! Size sormak istediğim en son 4 Haziranda ilişkimiz oldu, 16 Haziranda kanamam oldu ama son günlere doğru lekelenmem çoktu, test yaptım yinede dün çünkü korkuyorum hemde çok istiyorum bebeğim olmasını, her neyse dün iki ayrı markadan test yaptım ikiside negatif, 3 tanede çikolata kistim var ve adetlerim 25-34 gün arası, yaşım ise 36, delisisin adet olmuşsun niye test yaptın diyecek olursanız, dış gebelikten sonra maalesef bu sendroma girdim ve paniğim, biliyorum biran önce peşine düşmeliyim anneliğin ama işte bir iki ay psikolojik tedavi almak istiyorum, hamilelik var mıdır sizce??

Doktorum bana iç kanama başlamış ölüyorsun demişti, hemen ameliyata alınman lazım çünkü çok kötü yerde saatlerce sürebilir dedi, başka bi doktora prof. a gittik, oda baktı ve bana dış gebeliğin kolay yerde olduğunu söyledi ve iğneyle hallederiz dedi tabi profa gidene kadar benim hayatım film şeridi gibi, ne iç kanama hiç bişey yokmuş Allahtan

1 sene önce dış gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum, lütfen dış gebelikten sonra tekrar çocuk düşündüğünüzde rahim filmi çektirin. Tüplerde yapışıklık tıkanıklık varsa ve siz bilemezseniz dış gebelik tekrarlayabilir. Yıpratıcı bir süreç, tekrar tekrar yaşamayın.. geçmiş olsun..

Back
X