Dış gebelik

Benim dış gebelik oldu ilk bebeğim sancılar içinde düşmüştü iki ay sonraydı hatırladığım yenniden hamile kaldım normaldi oda oğlum büyüdü
Yaaa çok güzelmiş. Biraz anlatır mısın sonrasında herhangi bir tedavi gördün mü? İğne olmadan kendi kendine mi düşük yaptın? Doktor şu kadar korun vs demedi mi?

bende 2019 kadkmda geçirdim iğne ile düştü 6ay korundum 4 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı Hersey
bende 2019 kadkmda geçirdim iğne ile düştü 6ay korundum 4 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı Hersey Allahtan
inşallah biran önce güzel haberler verirsiniz bize Peki herhangi bir tedavi gördünüz mü?

Yaaa çok güzelmiş. Biraz anlatır mısın sonrasında herhangi bir tedavi gördün mü? İğne olmadan kendi kendine mi düşük yaptın? Doktor şu kadar korun vs demedi mi?
Cnm bebeyi öğrendim çok silik bir cizgiydi onbeş gün falan sonra az kanama oldu doktora gittimcok fazla kırmızı kanamam ve bagirtan bir sancım vardı dış gebelik dedndi düşerse amaliyata gerek kalmaz dedi doktor şiddetli sancı ve kanamayla iki gün sonra düştü gittim iki gün sonra sıfırlanmış ti iki gün sonraya gün verdi gidemedim siddetti sancı çektim bir hafta on gün kadar sonrasında şehir dışına çıktım gidemedim enfeksiyon başladı bir ay enfeksiyon ilacı kullandım geçmedi fitil aldım geçmedi tam bende soğan suyu içtim enfeksiyon tamamen geçti öbür ay hamile kaldım oğluma oğlumda da hep üç ay köyü kırmızı kanama yaptım hastanede yattım ama şükür düşmedi şimdi kocaman oldu darısı başınıza inşallah şimdi üçüncüye hamileyim bir dış gebelik bir kimyasal yaşadım şuan beş aylık hamileyim üç ay ara kanamalar oldu genelde kahve rengi ama büyüdü şükür olmuyo artık

inşallah biran önce güzel haberler verirsiniz bize Peki herhangi bir tedavi gördünüz mü?
doktorum ilk hamilelik bir sorun olmaz hamile kalabiliyorsun dedi 6 ay korunman sonunda doktora gittim hersey yolunda dedi 4 ay olmayınca yine gittim hersey yolunda daha erken dedi ama istersen bir rahim flimi cektir dedi onu önümüzdeki ay düşünüyoruz

Çok güzelmiş hikayeniz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini ben de enfeksiyon için ilaç fitil vs kullandım ama şu an tam geçti mi bilmiyorum soğan suyuna bu ay ben de başlicam. Bakalım hayırlısı artık

Bence de rahim filmi çektir belki ufak bi kapalılık varsa da açılır. Ben de 2 ay sonra çektirecem tam 6 ayımın dolmasını bekliyorum. Benim de ilk gebelikti çektirme dedi ama yine de çektireceğim inşallah.

İnşallah cnm geçer Allah büyük geçecektir inşallah bide temiz bir atlet gibi penye bir bez kullanmanı tavsiye ederim bol su iç inşallah herşey gönlünce olsun inşallah canım

İnşallah biran önce sıfırlanır. Çok zor bir süreç gerçekten. Doktor size peki ne kadar koruma verdi?
2 yada 3 ay korun dedi ama ben korunmicam , korunmadan sağlıklı çocuk dünyaya getiren çok kişi var . Olmuyor ki zaten niye koruncam nasip kısmet işi bunlar nasipte varsa Rabbim sağlıklı verir zaten . Bütün kontrollerimi yaptırıp ondan sonra tedaviye başlicam

Probleminiz ney peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…