- 4 Ocak 2021
- 28
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi elmaarmut1
-
Ocak ayinda gecirdim gecen yil canim ilk 3 degerim guzel artti ama sonra dustu tekrar artti soyle 66.63 sonra 333.23.daha sonra 890.10 ve enson 590 oldu 7 haftalik olduk ama beta 1259 oldu metot igne oldum dis gebelikmis reglim gectikden 9 gun sonra lekelenme oldu be tek tarafli bel ve kasik agrisi vardi bende tabi hastanede yattigim surede tanidigim dis gebelik yasayanlarda ne kanama nede agri vardi bir cogunda ben gebeligimi erken ogrenmisdim bata 4 gun kala 31 aralikda ogrendim 13 ocakda kanama basladi hafif kese gorunmedi 19 ocak yatisim yapildi 21 ocak metot igne yapildi 29 ocak taburcu oldum 20 subat sifirlandi degerlerim 15 marta ilk reglimi oldum suan tekrar hamileyim 19 haftalik rabbim saglikla kavusturur yavruma insallah sizde sakin kendinizi yipratmayin herseyde var bir hayir belkide dis gebelik degildir sagliklidir ama dr dinle ve bir dr ile kalma sakin birde tavsiyem arastirma hastanesi daha iyi hem maddi hemde sagliginiz icin cok yipranmiyorsunuzarkadaşlar aranızda daha önce dış gebelik geçiren var mı süreç nasıl ilerledi sata göre 4 haftalığım kese henüz görünmedi hcg düzenli artmıyor kesinleşmedi ama doktorum dış gebelik olabilir dedi beklemeli miyim keseyi sizce
Merhaba şu an bende aynı sorunu yaşıyorum da kürtaj olmadınız değil miOcak ayinda gecirdim gecen yil canim ilk 3 degerim guzel artti ama sonra dustu tekrar artti soyle 66.63 sonra 333.23.daha sonra 890.10 ve enson 590 oldu 7 haftalik olduk ama beta 1259 oldu metot igne oldum dis gebelikmis reglim gectikden 9 gun sonra lekelenme oldu be tek tarafli bel ve kasik agrisi vardi bende tabi hastanede yattigim surede tanidigim dis gebelik yasayanlarda ne kanama nede agri vardi bir cogunda ben gebeligimi erken ogrenmisdim bata 4 gun kala 31 aralikda ogrendim 13 ocakda kanama basladi hafif kese gorunmedi 19 ocak yatisim yapildi 21 ocak metot igne yapildi 29 ocak taburcu oldum 20 subat sifirlandi degerlerim 15 marta ilk reglimi oldum suan tekrar hamileyim 19 haftalik rabbim saglikla kavusturur yavruma insallah sizde sakin kendinizi yipratmayin herseyde var bir hayir belkide dis gebelik degildir sagliklidir ama dr dinle ve bir dr ile kalma sakin birde tavsiyem arastirma hastanesi daha iyi hem maddi hemde sagliginiz icin cok yipranmiyorsunuz
Oldum canim hastaneye yattigim gunun ertesi gunu kurtaj oldum diyer gunde yukselmeye devam edince metot igne yapildiMerhaba şu an bende aynı sorunu yaşıyorum da kürtaj olmadınız değil mi
Canım kürtaj olmuşmuydun ?Ocak ayinda gecirdim gecen yil canim ilk 3 degerim guzel artti ama sonra dustu tekrar artti soyle 66.63 sonra 333.23.daha sonra 890.10 ve enson 590 oldu 7 haftalik olduk ama beta 1259 oldu metot igne oldum dis gebelikmis reglim gectikden 9 gun sonra lekelenme oldu be tek tarafli bel ve kasik agrisi vardi bende tabi hastanede yattigim surede tanidigim dis gebelik yasayanlarda ne kanama nede agri vardi bir cogunda ben gebeligimi erken ogrenmisdim bata 4 gun kala 31 aralikda ogrendim 13 ocakda kanama basladi hafif kese gorunmedi 19 ocak yatisim yapildi 21 ocak metot igne yapildi 29 ocak taburcu oldum 20 subat sifirlandi degerlerim 15 marta ilk reglimi oldum suan tekrar hamileyim 19 haftalik rabbim saglikla kavusturur yavruma insallah sizde sakin kendinizi yipratmayin herseyde var bir hayir belkide dis gebelik degildir sagliklidir ama dr dinle ve bir dr ile kalma sakin birde tavsiyem arastirma hastanesi daha iyi hem maddi hemde sagliginiz icin cok yipranmiyorsunuz
Sİz kürtaj oldunuzmuMerhaba şu an bende aynı sorunu yaşıyorum da kürtaj olmadınız değil mi
Hayır kimyasal dendi bekliyorumSİz kürtaj oldunuzmu
Durumun ne canımarkadaşlar aranızda daha önce dış gebelik geçiren var mı süreç nasıl ilerledi sata göre 4 haftalığım kese henüz görünmedi hcg düzenli artmıyor kesinleşmedi ama doktorum dış gebelik olabilir dedi beklemeli miyim keseyi sizce
Değerleriniz nasıl sizin ?Hayır kimyasal dendi bekliyorum
İki günde bir 376, 386, 326Değerleriniz nasıl sizin ?
Teşekkür ederimTamam CanımGeçmiş olsun
Evet canim olmusdum msj gec gordum gec yaziyorum canimCanım kürtaj olmuşmuydun ?
Çok geçmiş olsun bende 20 gün önce dış gebelik geçirdim.adetimden bı hafta sonra kasık ağrısı ve kahverengi kanama şikayetiyle gitmiştim hamile olduğumu öğrendim beta düştü yükseldi dalgalanmalar vardı .bana da önce kimyasal kendiliğinden sıfırlanır dediler ağrım kanamam devam edince kürtaj oldum .kürtajdan sonra değerim yükselmeye devam edince dış gebelik dendi ve metotreksat igne vurdular iğneden 15 gün sonra değerim sıfırlandı .arkadaşlar aranızda daha önce dış gebelik geçiren var mı süreç nasıl ilerledi sata göre 4 haftalığım kese henüz görünmedi hcg düzenli artmıyor kesinleşmedi ama doktorum dış gebelik olabilir dedi beklemeli miyim keseyi sizce
Hayırlı olsun canım . Bende 20 gün önce metotreksat vuruldum .siz iğneden sonra ne kadar korundunuz doktorum bana 6 ay dedi ama 3 ay diyende varOcak ayinda gecirdim gecen yil canim ilk 3 degerim guzel artti ama sonra dustu tekrar artti soyle 66.63 sonra 333.23.daha sonra 890.10 ve enson 590 oldu 7 haftalik olduk ama beta 1259 oldu metot igne oldum dis gebelikmis reglim gectikden 9 gun sonra lekelenme oldu be tek tarafli bel ve kasik agrisi vardi bende tabi hastanede yattigim surede tanidigim dis gebelik yasayanlarda ne kanama nede agri vardi bir cogunda ben gebeligimi erken ogrenmisdim bata 4 gun kala 31 aralikda ogrendim 13 ocakda kanama basladi hafif kese gorunmedi 19 ocak yatisim yapildi 21 ocak metot igne yapildi 29 ocak taburcu oldum 20 subat sifirlandi degerlerim 15 marta ilk reglimi oldum suan tekrar hamileyim 19 haftalik rabbim saglikla kavusturur yavruma insallah sizde sakin kendinizi yipratmayin herseyde var bir hayir belkide dis gebelik degildir sagliklidir ama dr dinle ve bir dr ile kalma sakin birde tavsiyem arastirma hastanesi daha iyi hem maddi hemde sagliginiz icin cok yipranmiyorsunuz
Canim banadA 6 ay dendi tabi ben hastanede kimi gorsem sordum hatta dr gittim son muayene icin sifirlanmismi diye birde o dedi korunma eger bebek olursa igne etkisi kaybetmis olmazsa igne devam ediyor olusmasina izin vermiyor demek dedi ben 3 kere regli oldum basladim calismalara yani martta regli oldum haziranda tam anlami ile basladim mayisda bir kac deneme yaptim sadece eyluldede hamile kaldim ozelki dr bana 6 ay korun dedi devlette bir kactanesi bek onemsemedi ay olarak gecmis olsun atlatmissin cok sukur bundan sonra risk yuksek deniyor ya sakin kafani tama onlara sen saglikli ve guzel bir hamilelik gecirecegine tum.kalbinle inan canimHayırlı olsun canım . Bende 20 gün önce metotreksat vuruldum .siz iğneden sonra ne kadar korundunuz doktorum bana 6 ay dedi ama 3 ay diyende var
Sagol canim benim rabbim isteyen herkese saglikla versin bebisleri darisi sizlere insHayırlı olsun canım . Bende 20 gün önce metotreksat vuruldum .siz iğneden sonra ne kadar korundunuz doktorum bana 6 ay dedi ama 3 ay diyende var
Amin inşallah canım çok sağol ilk hamileligimdi bu süreç bizi çok yıprattı çok bebek istiyoruz 6 ay denilince daha çok üzüldük . İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bı hamileligim olur benimdeCanim banadA 6 ay dendi tabi ben hastanede kimi gorsem sordum hatta dr gittim son muayene icin sifirlanmismi diye birde o dedi korunma eger bebek olursa igne etkisi kaybetmis olmazsa igne devam ediyor olusmasina izin vermiyor demek dedi ben 3 kere regli oldum basladim calismalara yani martta regli oldum haziranda tam anlami ile basladim mayisda bir kac deneme yaptim sadece eyluldede hamile kaldim ozelki dr bana 6 ay korun dedi devlette bir kactanesi bek onemsemedi ay olarak gecmis olsun atlatmissin cok sukur bundan sonra risk yuksek deniyor ya sakin kafani tama onlara sen saglikli ve guzel bir hamilelik gecirecegine tum.kalbinle inan canim
Hastanede yatarken sizin gibi ilk hamileligi olan bir kac kiz vardi onlarin halini gorunce seninde o anki yasadiklarini tahmin edebiliyorum ilk iki fark etmiyor aslinda canim benim hamileliklerim hep gec olur en az 1 yil kizimda 3 yili bulmusdu zor tabi o surecler sen kendini nezaman hazir hissedersen ozaman basla ben burada ilk regli sonrasi hamile kalanlari okudum rabbim bilir verecegi zamani simdi odaklanman gereken yeni bir bebek hayirlisi ile en kisa surede kavusursun ins minnakkinaAmin inşallah canım çok sağol ilk hamileligimdi bu süreç bizi çok yıprattı çok bebek istiyoruz 6 ay denilince daha çok üzüldük . İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bı hamileligim olur benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?