Dış gebelik

Suygun35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
10
7
1
32
Merhabalar geçen ay adet olmama rağmen pers günü sancılarım nedeni ile kist oluşumundan suphelenerek doktora gittim. Doktorum rahim duvarında kalınlaşma gördü ve test istedi. Beta hcg 9bin çıktı. Akşamına hemen yatışım oldu ve methotrexate ilacı verildi. Sabahında değerim 8600 çıktı. Yarın yeniden kan vereceğim fakat göğüslerim acımaya başladı ve kanamam da henüz yok. Değerimin yükselmiş olmasından korkuyorum. Bu yüksek değerlerde dış gebelik yaşayan oldu mu hiç?

Kürtaj oldunuzmu? Ben olmadım yumurtalığa çok yakın olduğu için doktorumda yapmak istemiyo o yüzden serum verdi sadece. Bide değeriniz kaçtı?
Benim tüpte olduğu için kürtaj olmuyor dedi doktor. Değerim 3.500 dü. Patlama durumu falan da olmadığı için ameliyata da almadı gözlemlediler 1hafta yattım hastanede değerim yavaş yavaş düşünce taburcu ettiler evde kanama sürdü tabi.

Benim tüpte olduğu için kürtaj olmuyor dedi doktor. Değerim 3.500 dü. Patlama durumu falan da olmadığı için ameliyata da almadı gözlemlediler 1hafta yattım hastanede değerim yavaş yavaş düşünce taburcu ettiler evde kanama sürdü tabi.
Ben hiç hastane de yatmadım serumu aldım çıktım kan takibi yapılıyor şuan

Back