Dış gebelik

Yanepeki

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
5
3
1
32
5 haftalık gebeyim hem normal gebelik varmış hemde dış gebelik olabirmis ya da kist yaşadınız mı hiç bilginizi paylaşır mısınız lütfen

5 haftalık gebeyim hem normal gebelik varmış hemde dış gebelik olabirmis ya da kist yaşadınız mı hiç bilginizi paylaşır mısınız lütfen
Çokçok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Gittinizmi doktora son durumunuz nedir şimdi?

Merhaba. Beta hcg sırasıyla
31 mart 272
5 Nisan 929
7 Nisan yani bugün 1235

Artis iyi değil. Yarın sabah karar verecek doktor. Kurtaj olabilirim. Dış gebelik var ise daha kötü tabi. Sabahtan beri binbir çeşit şey okuyup izliyorum. Kafam çok karışık ve moralsizim. Dış gebelik var ise şiddetli ağrı kanama olur diye düşünüyorum ama hiçbiri yok. Ya çok başında ondan ya da dıs gebelik değil ki bu oyle olmasini ümit ettiğim bir durum.
5 + 3 haftalık hamileyim

Evt doktora gittim bebeğim gayet iyi hiç bir şeimde de yokmuş ilk aylarda doktorlar ne derse desin pek onemsemeyin bunu bı kez daha anladım
Aynen öyle çok sormayın çok araştırmayın inanın çok şey bilmekte iyi bişey değil. Tevekkül edin güzel düşünün ve bol bol bebeğinizi sevip konuşun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Dis gebelik boş gebelik bunları hep diyorlar
Benim de artışım duzensizdu bir sey olmadi
Ama tek doktorla kalmayın başka doktora gidin hele kürtaj kararinda

Noldu son durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…