Gördüğüm, okuduğum kadarıyla beta 3000 üzerine çıkınca kese görülüyor.Merhabalar herkese benim bı sorunum var bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler gebeliğim var ama beta değerim şuan 1430degerinde ama doktorum kese görünmediği için dış gebelik diyo ama çok hızlı artıyor kan degerlerim başka doktra gitmelimiyim kafam çok karışık böyle yüksek artan ve dış gebelik geçiren varmı yada kese ne zman görünüyor yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim ama doktor gorunmesi gerekiyor diyor kafam karıştı dış gebelikle alakalı okuyrm ama internete güvenme diyoGördüğüm, okuduğum kadarıyla beta 3000 üzerine çıkınca kese görülüyor.
Bekleyin bence biraz dahaTeşekkür ederim ama doktor gorunmesi gerekiyor diyor kafam karıştı dış gebelikle alakalı okuyrm ama internete güvenme diyo
6temmuzda gebelıgım dıs gebelık suphesı ıle sonlandı, ıkı doktora gorundum degerımın 2000lerde olması gerekırken 921 çıktı.. yanı degerlerımı takıp ettıgımız ıcın bır sorun oldugu bellıydı detaylı ulrutasonda da sag tupte gebelık gorundu bırde rahım ıcı saglıksız gebelık..Progesteron 8.78cikti benimde dış gebelik diyo ama ben inanamıyorum
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin bugün başka bı doktara göründüm oda takip edelim dedi kan alicak yarın gene sizin kaç günde arayla kan değerlerinize baktı ne sıklıkta yükseldi acaba benm 1430larda ama bugünde muane etti hala kese Yok dedi6temmuzda gebelıgım dıs gebelık suphesı ıle sonlandı, ıkı doktora gorundum degerımın 2000lerde olması gerekırken 921 çıktı.. yanı degerlerımı takıp ettıgımız ıcın bır sorun oldugu bellıydı detaylı ulrutasonda da sag tupte gebelık gorundu bırde rahım ıcı saglıksız gebelık..
benden sıze tavsıye ıkı doktora gorunun mutlaka detaylı ulturasona gırın..
benımde progesteron 15 cıkmıstı düşük iğnesi oldugum gün..
sagol canım ,Geçmiş olsun Rabbim şifa versin bugün başka bı doktara göründüm oda takip edelim dedi kan alicak yarın gene sizin kaç günde arayla kan değerlerinize baktı ne sıklıkta yükseldi acaba benm 1430larda ama bugünde muane etti hala kese Yok dedi
Çok teşekkür ederim inşallah bu doktor daha iyi gibi ama bilmiyrz kafa karıştırıyor çok sağolun yarın gene kan vericem bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizesagol canım ,
ben ılk gun ,ıkı gun sonra ve ıkı gun sonra kan vermıstım normaldı sonra vermeyelım kese ıcın gelırsınız demıstı..
gıttıgımde degerımın 2000 olması gerkeıyordu son degerıme gore ama 921 cıkmıstı ondan suphelendı doktor..
sonrada detaylı ulturasonda sag tupte olusum gorundu zten..
ınsallaahhh hakkında hayırlısı olsın canım ,guzel haberlerını beklıyorum
amiinnn canım inşallaahhh..Çok teşekkür ederim inşallah bu doktor daha iyi gibi ama bilmiyrz kafa karıştırıyor çok sağolun yarın gene kan vericem bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Herkese merhaba sat:19.07.2022
İlk gebelik testi 18.08.2022 beta hcg 20
Sonra iki gün arayla 37-72-127-240-372 artışları biraz yavaş gibi sizce dış gebelik mi geçiriyorum doktor 2 güne takip istiyor cuma günün
selamun aleykum benim sat da 18 temmuz.30 ağustosta beta hcg 2000 çıktı.Bugün de kese göründü çok şukur ama çok küçük henüz.Sizin kese göründü mü acaba? Doktorum kese göründükten sonra değerin pek önemi yok dedi ama?Herkese merhaba sat:19.07.2022
İlk gebelik testi 18.08.2022 beta hcg 20
Sonra iki gün arayla 37-72-127-240-372 artışları biraz yavaş gibi sizce dış gebelik mi geçiriyorum doktor 2 güne takip istiyor cuma gününe kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?