Dış gebelik

Beni kapalı ameliyat yaptılar , karın içinde pıhtılı kan birikimi olmuştu . İlaçla tedavi şansım yoktu . İç kanama olmasaydı ilaç tedavisi yapacaklardı. 30. Gün pataloji sonucum çıkmıştı . Doktor temiz dedi yolladı biraz ilgisiz birine denk gelmiştim açıkçası . Daha sonra daha iyi bir doktora kontrole gideceğim açıkçası .
Mutlaka iyi bir doktora git, ben şimdi daha yeni ameliyat olduğum doktorun yanından çıktım. X hanım hoşgeldiniz, hatırladım sizi vs söyledi, detayları anlattı hemen. Doktor çok önemli. Bir de tüpün ucundan düştüyse hiç problem olmuyormuş tüpte, içiniz o konuda rahat olsun. İsterseniz özelden ya da telefondan da konuşabiliriz 🙏

Mutlaka iyi bir doktora git, ben şimdi daha yeni ameliyat olduğum doktorun yanından çıktım. X hanım hoşgeldiniz, hatırladım sizi vs söyledi, detayları anlattı hemen. Doktor çok önemli. Bir de tüpün ucundan düştüyse hiç problem olmuyormuş tüpte, içiniz o konuda rahat olsun. İsterseniz özelden ya da telefondan da konuşabiliriz 🙏
Çok sevinirim telefon numaramı vereyim mesaj at wp den sonra silerim burdan ☺️

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 3.5 ay önce dış gebeliğim oldu. 2 iğneyle betam 0landı. Orda kendini sınırlandırmış bir pıhtı gibi bişi var dediler. Düzenli kontrole gittim. geçen gün gittiğim kontrolde kist patlatmışsın dedi ama ameliyatlık değil dedi böyle bif şey yaşayan var mı?

Back
X