Dış gebelik

Ne zaman geçirdin sonra sağlıklı normal bir gebelik geçirdin mi peki
Canım ben Kasım ayında geçirdim. Zaten olmuyordu bir süredir gebelik. Şu ana kadarki ilk ve tek gebeliğim oydu. Fenada ve ovitrelle kullandım bu ay. Mesela bir iki arkadaşım dış gebelik geçirdiler ve sonra çocukları oldu

Benimde ilk gebeligimdi 1 yıldır istiyorduk tüp bebeğe gidecektik baktik olmuş ama dış gebelik oldu peki doğal yollarla mi olmuşlar sizde doğal yollarla mi deneyeceksinzj

Benimde ilk gebeligimdi 1 yıldır istiyorduk tüp bebeğe gidecektik baktik olmuş ama dış gebelik oldu peki doğal yollarla mi olmuşlar sizde doğal yollarla mi deneyeceksinzj
Evet tabiki doğal yollarla olmuşlar. Biri pcostu birinin nesi vardı bilmiyorum. Bizde sperm hareket azlığı vardı mesela. Bende de kilo var. Yani herkesin sorunu farklı oluyor. Sizde problem neyden kaynaklı acaba bilginiz var mı

Çikolata kistim var amh değerim düşük pcos var

Ben ağustosa kadar bebek yapamambana iğne yaptılar ya beklemem lazimm

Ben geçirdiğimi düşünüyorum. Sorun nedir?

Ben ağustosa kadar bebek yapamambana iğne yaptılar ya beklemem lazimm
MERHABA DAHA ÖNCEDE CEVAPLAMIŞTIM BEN DE İLK GEBELİĞİM DIŞ GEBELİK OLDU TEK DOZ İĞNE YAPTILAR,6 AY KORUNMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ DOKTOR 4 ADET DÖNEMİM GEÇTİ DAHA SONRA DOKTOR KONTROLÜNE GİDECEĞİM PSKOLOJİKMEN ÇOK TAKMAMAK LAZIM SİZ DE TAKMAYIN

Geçmiş olsun bende haziranda agidecem doktora şubatta iğne oldum bende canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…