Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kere değilde bi kere yaşadım 7 sene önce falan sol tüpüm patladı maalesefKızlar 2 kere dış gebelik yaşayan oldu mu
Değerlerin kaçken patladı acaba2 kere değilde bi kere yaşadım 7 sene önce falan sol tüpüm patladı maalesef
Şöyle ilk öğrendim 1.700 ilk öğrendim sonra 1000 lere düştü 2 gün sonra gittim 5000 bin oldu 3 gün kürtaj oldum hastanede yattım bide 2 tane iğne yaptılar kanser tedavisinde kullanılan iğneydi içindeki bebeği kurutması için kürtaj olduğum akşam tüpüm patlamıştı hiç bilmiyorum değerim kaçtıDeğerlerin kaçken patladı acaba
Sonra normal gebelik oldun mu canım bende 2kere dış gebelik geçirdim çok korkuyorumŞöyle ilk öğrendim 1.700 ilk öğrendim sonra 1000 lere düştü 2 gün sonra gittim 5000 bin oldu 3 gün kürtaj oldum hastanede yattım bide 2 tane iğne yaptılar kanser tedavisinde kullanılan iğneydi içindeki bebeği kurutması için kürtaj olduğum akşam tüpüm patlamıştı hiç bilmiyorum değerim kaçtı
Maalesef ama şöyle benim diğer kalan tüpümde doğuştan kıvrıkmış spremin gitmesi çok zor dedi doktor daha sonra hiç hamile kalamadım bu yıl tüp bebek tedavisine başladım bende kan pıhtılaşmasından başka bir sorun yok tek embriyo gönderildi bölünmüş 2 bebek vardı ama maalesef 9 haftalıkken kalbi durduğu için salı günü kürtaj oldumSonra normal gebelik oldun mu canım bende 2kere dış gebelik geçirdim çok korkuyorum
1. Dış gebelikten sonra kaç ay korundunuzSonra normal gebelik oldun mu canım bende 2kere dış gebelik geçirdim çok korkuyorum
Ocak ayında ben de yaşadım değerim çok az artıyordu 400 lerdeyken kürtaj ve metotreksat oldum. Doktor aspirin içmemi önerdi.Kızlar 2 kere dış gebelik yaşayan oldu mu
Çok geçmiş olsun canım insan çok üzülüyor rabbim kolaylıkla tez zamanda nasip etsin ilk bebeğin mi olucaktıMaalesef ama şöyle benim diğer kalan tüpümde doğuştan kıvrıkmış spremin gitmesi çok zor dedi doktor daha sonra hiç hamile kalamadım bu yıl tüp bebek tedavisine başladım bende kan pıhtılaşmasından başka bir sorun yok tek embriyo gönderildi bölünmüş 2 bebek vardı ama maalesef 9 haftalıkken kalbi durduğu için salı günü kürtaj oldum
Bakalım bende yarın gidicem ilk dış gebelikte 6ay korundum şuanda kanamam başalafı bugünOcak ayında ben de yaşadım değerim çok az artıyordu 400 lerdeyken kürtaj ve metotreksat oldum. Doktor aspirin içmemi önerdi.
Allah razı olsun sağolun evet ilk bebeklerim olucaktı ama nasip değilmiş gerçi artık yoruldum 12 yıldır mücadele veriyorum son 2 embriyo kaldı 4 ay sonra transfer dedi doktorum onlarda olmazsa denemicem rabbimin vardır bi bildiği nasip olmazsadaÇok geçmiş olsun canım insan çok üzülüyor rabbim kolaylıkla tez zamanda nasip etsin ilk bebeğin mi olucaktı
Ben yaşıyorum şu an yavrum sorun varsa cevaplayımKızlar 2 kere dış gebelik yaşayan oldu mu