Dış gebelik

Değerlerin kaçken patladı acaba
Şöyle ilk öğrendim 1.700 ilk öğrendim sonra 1000 lere düştü 2 gün sonra gittim 5000 bin oldu 3 gün kürtaj oldum hastanede yattım bide 2 tane iğne yaptılar kanser tedavisinde kullanılan iğneydi içindeki bebeği kurutması için kürtaj olduğum akşam tüpüm patlamıştı hiç bilmiyorum değerim kaçtı

Sonra normal gebelik oldun mu canım bende 2kere dış gebelik geçirdim çok korkuyorum

Sonra normal gebelik oldun mu canım bende 2kere dış gebelik geçirdim çok korkuyorum
Maalesef ama şöyle benim diğer kalan tüpümde doğuştan kıvrıkmış spremin gitmesi çok zor dedi doktor daha sonra hiç hamile kalamadım bu yıl tüp bebek tedavisine başladım bende kan pıhtılaşmasından başka bir sorun yok tek embriyo gönderildi bölünmüş 2 bebek vardı ama maalesef 9 haftalıkken kalbi durduğu için salı günü kürtaj oldum

Çok geçmiş olsun canım insan çok üzülüyor rabbim kolaylıkla tez zamanda nasip etsin ilk bebeğin mi olucaktı

Çok geçmiş olsun canım insan çok üzülüyor rabbim kolaylıkla tez zamanda nasip etsin ilk bebeğin mi olucaktı
Allah razı olsun sağolun evet ilk bebeklerim olucaktı ama nasip değilmiş gerçi artık yoruldum 12 yıldır mücadele veriyorum son 2 embriyo kaldı 4 ay sonra transfer dedi doktorum onlarda olmazsa denemicem rabbimin vardır bi bildiği nasip olmazsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…