• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Gebelik

Happymums

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
263
703
53
32
Arkadaşlar Merhaba 👋 Benim 12.gün beta hcg 78.15 15.gün 743.38 20.gün yani bugün 4324 çıktı. Doktorum kese göremedi. Sol tüpünde bir odak yakaladım ama emin değilim dedi. Son beta hcg den sonra Dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi. Bu durumu yaşayıp sonra kesesi gözüken oldu mu ? Cevap verirseniz çok sevinirim 🙏🏻

Nasıl bir süreç bilmiyorum ama tek doktorla kalma birkaç farklı doktorada git ne olur ne olmaz

Nasıl bir süreç bilmiyorum ama tek doktorla kalma birkaç farklı doktorada git ne olur ne olmaz
Yarın gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim ya .. Bu değerlerle gözükmesi gerekiyor dedi doktor. Gözükmedi. Cumartesi tekrar çağırdı işte. Ne olacak bende bilmiyorum. Çok kötü bir durum 😔

Arkadaşlar Merhaba 👋 Benim 12.gün beta hcg 78.15 15.gün 743.38 20.gün yani bugün 4324 çıktı. Doktorum kese göremedi. Sol tüpünde bir odak yakaladım ama emin değilim dedi. Son beta hcg den sonra Dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi. Bu durumu yaşayıp sonra kesesi gözüken oldu mu ? Cevap verirseniz çok sevinirim 🙏🏻
Değerlerin gayet güzel artmış nasıl dış gebelik olabiliyor? Dış gebelikte biraz artış biraz düşüş dalgalı bir seyir olmuyor muydu?

Değerlerin gayet güzel artmış nasıl dış gebelik olabiliyor? Dış gebelikte biraz artış biraz düşüş dalgalı bir seyir olmuyor muydu?
Valla bende bilmiyorum bugün kontrole gittim kese gözükmedi. Dış gebelik dedi cumartesi tekrar gel dedi kese gözükmezse ameliyat olucakmışım moralim çok bozuk 😔

Back
X