- 17 Kasım 2023
- 586
- 798
- 23
- 36
- Konu Sahibi kafamdadelisorularrrrr
-
Dış gebelik öyle bir şey değilMerhaba dış gebelik yaşayanlara bir sorum var bir sonra ki regl gününden bir kaç gün önce yumurtlama akıntısı gibi ip gibi uzayan lekelenme yaşadınız mı acaba? Gecen ay tüp bebek teansferi oldum başarısız oldu bu ay hormonlarim bayağı dengesizdi bu nedenle dış gebelikten korkuyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için. çok geçmiş olsun. Ben iki düşük bir tane de ileri haftalarda kayıp yasadim. Gecen ay basarisiz tüp bebek transferden dolayı hormonlarim çok değişti bu ay da regle 5 gün kala kahverengi lekelenmelerim oluyor. Sizin kahverengi lekelenmeleriniz reglden önce mi başladı acaba?Dış gebelik öyle bir şey değilBen sağlıklı bir gebelik gibi belirti yaşadım betam düzenli arttı 37 bine kadar hatta ama dış gebelikti . Normal kahverengi lekelenmem vardı sadece oda her gebelikte olabilen normal bir şey olarak göründü
Benim geç döllenmeydi betam 600 civarı olunca olmuştu o yüzden günümü bilemiyorum gecikmenin 13. Gününde 30 değer ile pozitifi gördüm çünkü. Lekelenme olması normal belki yerleşme kanaması yaşıyorsunuzdurTeşekkür ederim cevabınız için. çok geçmiş olsun. Ben iki düşük bir tane de ileri haftalarda kayıp yasadim. Gecen ay basarisiz tüp bebek transferden dolayı hormonlarim çok değişti bu ay da regle 5 gün kala kahverengi lekelenmelerim oluyor. Sizin kahverengi lekelenmeleriniz reglden önce mi başladı acaba?
Yerleşme kanamasını biliyorum, pihtisiz açık kahve ya da açık pembe gibi oluyor. bu çok farklı bir lekelenme hiç başıma gelmemişti... Belki hormonal dengesizlikten ara kanama yaşıyorum belki başka bir şey. yani sizin lekelenmeniz betahcg 600 olunca başladı doğru mu anlıyorum. Daha önce olumsuz gebelikler yaşadığım için aklıma ilk gelen olumsuz oluyor malesefBenim geç döllenmeydi betam 600 civarı olunca olmuştu o yüzden günümü bilemiyorum gecikmenin 13. Gününde 30 değer ile pozitifi gördüm çünkü. Lekelenme olması normal belki yerleşme kanaması yaşıyorsunuzdur
Evet 600 olunca ama sürekli gelmiyordu ara ara hafif şekilde oluyordu . Sizin akıntı ile beraber gelmiş Buda normal bir şeyYerleşme kanamasını biliyorum, pihtisiz açık kahve ya da açık pembe gibi oluyor. bu çok farklı bir lekelenme hiç başıma gelmemişti... Belki hormonal dengesizlikten ara kanama yaşıyorum belki başka bir şey. yani sizin lekelenmeniz betahcg 600 olunca başladı doğru mu anlıyorum. Daha önce olumsuz gebelikler yaşadığım için aklıma ilk gelen olumsuz oluyor malesef
Anladım teşekkür ederimEvet 600 olunca ama sürekli gelmiyordu ara ara hafif şekilde oluyordu . Sizin akıntı ile beraber gelmiş Buda normal bir şey
Merhaba sata göre kaçıncı gün kese veya bebek göründü?Benim geç döllenmeydi betam 600 civarı olunca olmuştu o yüzden günümü bilemiyorum gecikmenin 13. Gününde 30 değer ile pozitifi gördüm çünkü. Lekelenme olması normal belki yerleşme kanaması yaşıyorsunuzdur
Benim işler çok karışıkMerhaba sata göre kaçıncı gün kese veya bebek göründü?
37 binden ne kadar zaman sonra beta 0 landı peki sizinki kaç haftalıktı nasıl bi işlem yapıldıDış gebelik öyle bir şey değilBen sağlıklı bir gebelik gibi belirti yaşadım betam düzenli arttı 37 bine kadar hatta ama dış gebelikti . Normal kahverengi lekelenmem vardı sadece oda her gebelikte olabilen normal bir şey olarak göründü
37 binden sonra 7. Günde 15 bin oldu bebekte kalp atışı oluştuğu için ameliyat oldum ameliyatın ertesi günü 7 bin ölçüldü 1 ay sonra sıfırlandı37 binden ne kadar zaman sonra beta 0 landı peki sizinki kaç haftalıktı nasıl bi işlem yapıldı
6-7 arası bir haftada ameliyat oldum sağ tüpüm alındı37 binden ne kadar zaman sonra beta 0 landı peki sizinki kaç haftalıktı nasıl bi işlem yapıldı
Benim kan değerim 3500 dü iğne yapıldı ama kese felan hiç yoktu bende37 binden sonra 7. Günde 15 bin oldu bebekte kalp atışı oluştuğu için ameliyat oldum ameliyatın ertesi günü 7 bin ölçüldü 1 ay sonra sıfırlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?