Merhaba kızlar 5 gün önce kese sağlıksız diyip kürtaj etmek istediler olmadım başka doktora göründüm dış gebelik dedi başka bir doktor bu dış gebelik degil kese var şekli bozulmuş sağlıksız diyip kürtaj yaptı iki gün sonra değer yükselmişti ilk öğrendiğim de 388 iki gün sonra 1300 3776 olduğun da kürtaj oldum iki gün sonra kan verdiğim de 5876 dı dış gebelik dendi tekrar sol tüpüm olmadığı için kese sag tüp de konumlanmıştı tüpüme bir şey olmasını istemediğim için igne vuruldum bir gün hastanede yattım sabah çıkmadan tekrar kan aldılar 8998 taburcu etti iki gün sonra kan vereceğim en son çare ameliyat edecek çok korkuyorum bu değer düşer mi arkadaşlar lütfen bana bir şeyler diyin sag tüpüm de giderse cocuk sahibi olamam tüp bebekten başka çarem kalmaz şuan hafif lekelenme şeklin de kanama yaşıyorum normal mi değer düşer mi
Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah canım benim Allah bir daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın bana dua eder misiniz yarın kan vermeye gideceğim sonuca göre ameliyat diyecek şimdiden Allah razı olsun canım
Kanama olmayabilir sonradan da başlayabilir kanamanın olması rahmin dökülmesiyle alakalıdır ilacın işe yarayıp yaramamasıyla değil. İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsınız
Kanama olmayabilir sonradan da başlayabilir kanamanın olması rahmin dökülmesiyle alakalıdır ilacın işe yarayıp yaramamasıyla değil. İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsınız
Merhaba canım bugun gittim hastaneye yükselme devam etmişti 10.000 olmuş ikinci igne vuruldu yatmak istemiyorum dedim hastane de bir saat dinlenip çıktım çıkmadan önce vajinal ultrasonla baktı sağ tüp de 4 mm odak var dedi yarın tekrar çağırdı şiddetli ağrın olursa mutlaka gel dedi şuan hafif ağrım var yarına kadar düşer mi sence bu sefer 80 mm vurdu iğneyi ilkin de 65 di eger düşmezse ameliyat dedi çok korkuyorum çok yıprandım
Merhaba canım bugun gittim hastaneye yükselme devam etmişti 10.000 olmuş ikinci igne vuruldu yatmak istemiyorum dedim hastane de bir saat dinlenip çıktım çıkmadan önce vajinal ultrasonla baktı sağ tüp de 4 mm odak var dedi yarın tekrar çağırdı şiddetli ağrın olursa mutlaka gel dedi şuan hafif ağrım var yarına kadar düşer mi sence bu sefer 80 mm vurdu iğneyi ilkin de 65 di eger düşmezse ameliyat dedi çok korkuyorum çok yıprandım
Çok geçmiş olsun iğneden sonra genelde hafif bir yükseliş oluyor sonrası düşüyor bende iki kez yaşadım malesef bikez geçirenin ikinciye geçirmesi yüksek ihtimal. Tüpü tahrip ettği için bir sonraki gebeliktede yaşama ihtimaliniz olabilir odak Büyümüş sizin değer epey fazla genelde çok büyümeden iğneyi vuruyolar ve düşüyor. inşallah en hasarsız şekilde bu süreci atlatırsınız