Ben paylasmak istedim cunku bende cok aradim yasayan yazan varmi diye . Dis gebelik icin 18 subatta hastaneye yattim bugun ciktim. Once devlet hastaneye gidiyordum hamileligimi ogrendim herkes gbi cok mutluydum 5 aydir bekliyordum. Hamileligimi ogrendigim gunden iki gun snra lekelenme seklinde kanama oldu korktum hemn doktora gttim acile doktorum hastanedeydi kanamam var dedim 5 haftalikti ultrasyona aldi keseyi goremedi dis gebelik olabilir ama dusuk tehlikesi dedi ilac verdi kanamam o sekilde devam etti iki gunde bir hastaneye gittim kese hala gorunmedi doktor haftaya gel kalp atislarini aliriz dedi bana 6 haftalik oldu sanciyla gece hastaneye gttim gebeliginde bir problem yok dediler sonra kanamam devam ettigi icin baska doktorada gitmek istedim bu sefer ozel hastaneye gittim kalp atisini duyarim diye ilk hamileligim olduğu icin cok bilgili degildim bu knuda haliyle doktor ultrasyona aldi bakar bakmaz kese yok dusmus yada dis gebelik dedi ve beta istedi beta hgc 3252 cikti 7000 olmasigerekiyormus detayli ultrasyona gonderdi kesin olarak dis gebelik dediler doktora ne yapmamiz gerektigini syledim oda igne tedavisi var dedi birde ameliyati ama ben ameliyat en son mecbur kalirsam yaparm eger direk ameliyat istersen ben yapmam dedi bende igne tedavisini kabul ettim cnku ameliyat olsam sag tupume sarili oldugu icin sag tupumde alinacakti igne tedavisini kabul ettim hemn yatirdu beni yattigim gun ilk igneyi vuruldum 65 mg igne fazlasiyla yakiyo agir igne kkemoterapi ignesi cunku hergun degerlerimi kntrol ediyorlardi birde hemogram testleri falan yapiyolardi ilac diger organlarima zarar veriyormu diye baktilar vermemesi icin serumlar taktilar allahtan vermedi cok sukur iki gunde degerlerim az yukseldi 3. Gun 1000 artis oldu 4500 lere cikti oyle olunca doktor ikinci igneyide vurdu 15 dakika aci cektiriyo igne ikinci igneden sonra iki gun degerlerim 60 100 400 artti dun azalisa gecti doktor yarinda dusus olursa cikarcam dedi ve dunkinden daha fazla dustu cok sukur bugun ciktim
Allah kimseye bu acilari yasatmasin insallah ama yasiyoruz yasiyorsunz bu durumda olan arkadaslara allah kolaylik versin bu tedavide tek gereken sey sabir sabirli olun doktorunuz ne derse onu yapin direk ameliyati da secmeyin once tedavi olun ben 1 hafta yattim evet cok zor bi donem insan korkuyo ama sabrettim dua ettim uzuldum evet cok uzuldum ama nasip byleymis bununla sinav oldum smdi tek korkum tekrar tekrarlamasi inşallah tekrarlamaz doktorum 1 sene cocuk yapma dedi tupler ancak duzene girermis ama 3 ay sonra tüplere film cekilcek insallah temizlenir ve hic birsey kalmaz ve tekrarlamaz Allah herkese hayirlisiyla saglilli bi sekilde evlat nasip etsin Allah daha beterlerinden korusun insallah