Canım yaa biliyorum o ağrıları insanı canından ediyo ne yatabiliyosun ne kalkabiliyosun parol vermişti dr bana başka yapacak birşeyleri yokmuş bi sor dra sende çekme ağrı..haklısın canım ya belki anne değilim ama insan yavrusundan ayrı kalmak istemez küçücük birde yavrum Allahım sana güç kuvvet versinde kendini bi an önce toparla yavrunun yanında ol inş..maalesef tüp yırtılınca yapacak bişeyleri kalmıyo alıyorlar bende ondan korkuyorum zaten

ama herşey rabbimin elinde ol dedikten sonra tek tüplede olur her şekilde olur..moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama insanlık işte bazen o kadar üzülüyorum ki çok sevinmiştim bnm pkodan çocuğun normal olmaz ileri derece hastalığın demişlerdi o benim mucizemdi..
Ben aslında kendim anladım doktrlardan ziyade saolsun hepsinin surat beş karış bana sağlıklı gebelik dediler folik asit bile vermediler madem sağlıklıysa..bnm değerlerm 240-720 ile iyi gidiyodu sonra ağrı oldu katlamamaya başladı 980-1200-1900 derken düşmeye başladı 1500-900- en son yükselince düşük değil dış gebelik dediler 1200çıktı geri..ama bende kese gibi birşey görünüyordu ondan emin olamamışlardı başka dra gittim o yalancı kese dedi o koydu teşhisi belki bi on dr gitmişimdir teşhis için..zaten 1500 değerde kese olsa bile rahat görünmesi gerekiomuş bnm tam görünmüyordu..