Dis gebelik

tedirginprnyk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
98
78
18
38
Slm kızlar lütfen bana yardım edin bir aydır psikolojim bozuldu 25 gun önce ilk betahcg yaptırdım 80 çıktı iki gün sonra 70 çıktı bu arada çok kanamam oldu 15 gun sonra 69 çıktı ve iki gün önce yine 90 çıktı ama kanama sadece lekelenme tarzında oluyor ve sadece sol kasigimda hafif bu agri var ben dis gebelik mi geçiriyorum doktor kimyasal gebelik mi dış gebelik mi olduğu yenisini koyamadı daha bir de dis gebelik geçiren arkadaşlar benim degerlerim çok dusuk değil mi

Evet canım üzgünüm dış gebelik ihtimalin çok yüksek bende geçirdim geçen sene değerlerim çok düşüktü ve kahve rengi leke geliyodu ayaga kalkınca kasığım ağrıyodu

Şöyle söylim önce tam anestezi ile kürtaj oldum daha sonra iki tane iğne yaptılar bana 1 gece hastanede yattım erken teşhis çok önemli hamile olduğumu öğrendiğim gün ve hamileliğimin sonlandığı gün arasında 7 gün var 1 hafta içinde oldu. Tüplerim zarar görmedi bu yüzden tavsiyem 3 kan aldırdıktan sonra ilerleme yoksa yoktur benim bildiğim.

Anladım cnm çok tsk ederim doktor o.tesi gelsin tekrar bu kan tahlili yapcam öyle karar verelim dedi belki içinde kimyasal düşükse parca kalmıştır. Sanırım suan hamilesin allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin ins sigara kullanıyor muydun

Hakkında hayırlısı olsun canım. Evet hamileyim çok şükür Rabbime sağlıklı ilerliyoruz suan. Ben sigara içen biriydim. Ama öğrendiğiö gün bıraktım çok şükür hemde tiskinme olmadan zorladım zorladım şimdi kokusu bile midemi bulandırıyor.

Tamamen irade ile bırakmak zor olsada bunun mümkün olduğunu gördüm. Aş ermem yok öyle mide bulantılarım yok buna rağmen içmemeyi başardım ve tadını unuttum içesim de gelmiyor. İçiyorsan umarım sende bir an önce bırakırsın.

Anladım bende içiyorum doktor sigara etkiliyomus dedi bakalım nolcak sonum ben hamileligimi ogreneli yaklaşık bu 20 25 gun oldu tuplerim zarar görmüş müdür off biliyorum sıktım seni sorularimla ama sürekli kan aldir sürekli noluyo bana psikolojisiyle yaşamak çok zor

Tüplerin zarar görmesi için Allah korusun ameliyatlık olman gerek yani iç kanama olmadan gebeliğin sonlanması gerekiyor. Amrliyatsın çözümü var ama erken teşhis ile çünkü bebek rahimde büyümüyor tüpte büyüyor bu yüzden tüp de geriliyo ve patlıyo sonra iç kanama oluyor bu olaylar olmadan müdahale olması çok önemli

Benim doktorum riski göze almadı. Sağlıklı bi gebelik olsaydı iki günde iki kat artardı nasip değilmiş. Hiç üzülme hayırlısı değilmiş dersin. RABBİM yüzünüzü güldürür umudunu kaybetme

Slm cnm bugün kan degerimi öğrendim düşmüş 27 olmuş çok mutluyum seninlede paylaşmak istedim doktor kurtaja gerek kalmadığını ve bir hafta sonra tekrar son bi test yapalım 0 ladiginida görelim dedi dis gebelik şüphesi de kalmadı ve bugün adette oldum ☺

merhaba banada uardimci olurmusunuz adetin 3 gun gecikmesiyle kan vwrdim ve hMile oldugunu ogrendim degerim 157 cikti 2 gun sonra yine kan versim 226 kusur cikti acaba dis gebelikmi kagam karosyi bu tarz yukaelme yasayip saha sonra duzen oldumu??

Selam canım değerlerin normal gözüküyor bende daha önce dış gebelik geçirdiğim için ordan biliyorum beta cok düşüktü senin ki gayet iyi bence dış gebelik yok gibi

geçmiş olsun siz nasıl anlamıştınız daha sonra bi gebeliğiniz oldumu ?
Benim sağ kasığımda ağrı vardı ayağa kalkınca ve kahve rengi akıntım başlamıştı beta ilk 35 di sonra 65 120 140 yükseldi iki katına yükselme olmuyordu kahve rengi akıntımda devam ediyordu doktorum en son dıs gebelik teşhisi koydu ve önce kürtaj sonra iğne vuruldum. Dış gebelikten 8 ay sonra hamile kaldım tekrar ve suan 34 haftalık hamileyim cok şükür

Maşallah Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin aslında ilk 3 sonucunuz 2 katına yakın cıkmış gebelik kaybından cok ameliyat yada kürtaj olmak istemiyorum dış gebelik fark edilmezse sıkıntı yaratıyor sanırım..gerci haftaya kese gözükmnezse zaten dış gebelik teshisi konulur diye düşünüyorum hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…