Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki kati artması gerekiyormus fazla artmamış zaten kesede gorunmedizaten artması gerekmiyor mu ki ?
ama kese için daha erken sanırım yaa. 5, 6 haftalık olduğunda görünüyor sanırım. bende çok bilmiyorum amaİki kati artması gerekiyormus fazla artmamış zaten kesede gorunmedi
Öyle görünüyo galiba kürtaj mi gerekli2 gunde 2 kati artmasi gerekio ama senin 1hafta snra ancak 2 kati artmis muhtemelen ya dis gebelik yada kimyasal gebelik canm Allahim yardimcin olsun
Dis gebelik nasil oluyor tam olarak bilmiorum ama bn kimyasal gecirdim degerin kendiliginden sifirlanmasini bekledik kurtaj olmamistim adet kanamasi gibi kanama yasamistimÖyle görünüyo galiba kürtaj mi gerekli
Ne kadar sürede değerlerin düştü benim daha biray olduDis gebelik nasil oluyor tam olarak bilmiorum ama bn kimyasal gecirdim degerin kendiliginden sifirlanmasini bekledik kurtaj olmamistim adet kanamasi gibi kanama yasamistim
Ne kadar sürede değerlerin düştü benim daha biray oldu
Can'ım bu değerlerden sonra iğne mi kullanıldı yoksa kürtaj mı oldun dış gebelik içinBnm degerim 2000 lerdeydi 2000 lerde olmasina ragmen kese gozukmemisti snrada yavas yavas dusmeye basladi bnmde yaklasik 1 ay surdu
Can'ım bu değerlerden sonra iğne mi kullanıldı yoksa kürtaj mı oldun dış gebelik için