Dış gebelik

Nrdn26

Kader
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
47
5
36
Ordu
Kızlar ilk teste 21.99 ikincide 107.01 çıkmıştı şimdi de 269 larda yani fazla artması diye dış gebelik dedi dr kürtaj mi olmak gerekiyo bilginiz var mi

Nasil anlamadim biraz daha aciklayici yazabilir misin 2 gunde 1 artis degerleri mi bunlar

2 gunde 2 kati artmasi gerekio ama senin 1hafta snra ancak 2 kati artmis muhtemelen ya dis gebelik yada kimyasal gebelik canm Allahim yardimcin olsun

İki kati artması gerekiyormus fazla artmamış zaten kesede gorunmedi
ama kese için daha erken sanırım yaa. 5, 6 haftalık olduğunda görünüyor sanırım. bende çok bilmiyorum ama :( başka doktora da git istersen

Öyle görünüyo galiba kürtaj mi gerekli
Dis gebelik nasil oluyor tam olarak bilmiorum ama bn kimyasal gecirdim degerin kendiliginden sifirlanmasini bekledik kurtaj olmamistim adet kanamasi gibi kanama yasamistim

Bnm degerim 2000 lerdeydi 2000 lerde olmasina ragmen kese gozukmemisti snrada yavas yavas dusmeye basladi bnmde yaklasik 1 ay surdu

Benimde ilk dis gebelikten suphelenildi. Ama hic agrim yoktu bu dis gebelikte bicak saplanir gibi agri oluyormus. Ayrica bi test daha yaptir. Farkli yerlerde yaptirdiysan icine damlatilan sivilar farkli oldugu icin sonuc farkli vikabiliyor
Ne kadar sürede değerlerin düştü benim daha biray oldu

Bnm degerim 2000 lerdeydi 2000 lerde olmasina ragmen kese gozukmemisti snrada yavas yavas dusmeye basladi bnmde yaklasik 1 ay surdu
Can'ım bu değerlerden sonra iğne mi kullanıldı yoksa kürtaj mı oldun dış gebelik için

Can'ım bu değerlerden sonra iğne mi kullanıldı yoksa kürtaj mı oldun dış gebelik için

Cnm bnm dis gebelik degildi kimyasal gebelikti bebek kendiligine dustu igne kullanmadim yada kurtaj olmadim diger ay tekrar hamile kaldim darisi isteyenlerin basina

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:

Back
X