Agir bi romatizma ignesiydi sanirimMerhaba arkadaslar bir sorum olacak ben 29 temmuzda dış gebeligin erken teshis edilmesinden dolayı (beta hcg en yüksek 589´a kadar çıktı) methotrexate ignesi oldum ve 3 gun sonra gebelik sonlandı.beta hcg değerimde 1 hafta sonunda sıfıra düştü.Çocuk istediğim icin doktorum korunmana gerek yok dedi ve korunmadim.Ve bu ay 5 eylül'de hamile olduğumu öğrendim.Doktorum izinde oldugu icin baska bir doktora gittim kese göründü bu sefer ama bu gittigim doktor neden 2 ay beklemediğimi sordu ignenin etkisinden dolayışimdi korkuyorum bebegimde bir sağlık sorunu çıkacak diye.Daha önce benzer bir durumu yaşamış biri yardımcı olabilir mi
geçmiş olsun canım..bende haziranda oldum en az 2 ay korun demişlerdi..inşallah bir sorun çıkmaz..
Bende bilmiyorum özellikle sordum ne kadar korunmamiz lazım diye oda gerek yok dedi açıkçası bizde hemen olacağını taim etmemistik insallah birşey olmazCidde'n doktorun niye uyarmamış ki.Methotrexate toksik bi ilaç vücuttan atılımı kolay değildir. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz illa çıkacak diye bir şey yok ama risk sonuçta gebeliğinizi yakından takip edin ve lütfen bi daha o doktora gitmeyin
Ben de dış gebelik geciriyorum suan.degerler sıkıntılı oluyo dıs gebelikte pazartesiye kadar bi mucize olur insallah diyeyim ama bence kendini uzme sonrasinda guzel bi bebegin olur insallahmeraba arkadaşlar ben de dış gebe mağduruyumyeni evliyim iki aylık.. hamilelik testinin pozitif çıkmasının ve kan testinin 9 eylülde 251 çıkmasının ardından hala şoku atlatamazken dün doktora gittiğimde kese görünmeyince dış gebelik şokuyla karşılaştım. dün 16 eylülde 857 çıktı bugün sabah da 1051 çıktı doktor kesin diyor kürtaj yapılacak diyor pazartesiyi beklicez yine de benim gibi olan var mı aranızda hiç mi umut yok ilk deneyimim böyle sonlanmasını hiç istemiyorum :-(
Merhaba oncelikle geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın degerler iki katına cikmayip kesede gorunmeyince dış gebelik teşhisi koyuyorlar.ben kurtaj olmadim tek doz igne ile düşük yaptım ve ardından hemen hamile kaldım.üzülme hayırlısı buymuş demek kimeraba arkadaşlar ben de dış gebe mağduruyumyeni evliyim iki aylık.. hamilelik testinin pozitif çıkmasının ve kan testinin 9 eylülde 251 çıkmasının ardından hala şoku atlatamazken dün doktora gittiğimde kese görünmeyince dış gebelik şokuyla karşılaştım. dün 16 eylülde 857 çıktı bugün sabah da 1051 çıktı doktor kesin diyor kürtaj yapılacak diyor pazartesiyi beklicez yine de benim gibi olan var mı aranızda hiç mi umut yok ilk deneyimim böyle sonlanmasını hiç istemiyorum :-(
benim doktorum 3 ay korunma vermişti canım o korunmayı annenin psikolojisinın düzelmesi için veriyorlarmıs ilaç degerler sıfırlandıgında vucuttan atılıyormus bende doktoruma sormustum için rahat olsun canım ilaç vucuttan cıkalı cok oldu bu arada Rabbim saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin canım....Merhaba arkadaslar bir sorum olacak ben 29 temmuzda dış gebeligin erken teshis edilmesinden dolayı (beta hcg en yüksek 589´a kadar çıktı) methotrexate ignesi oldum ve 3 gun sonra gebelik sonlandı.beta hcg değerimde 1 hafta sonunda sıfıra düştü.Çocuk istediğim icin doktorum korunmana gerek yok dedi ve korunmadim.Ve bu ay 5 eylül'de hamile olduğumu öğrendim.Doktorum izinde oldugu icin baska bir doktora gittim kese göründü bu sefer ama bu gittigim doktor neden 2 ay beklemediğimi sordu ignenin etkisinden dolayışimdi korkuyorum bebegimde bir sağlık sorunu çıkacak diye.Daha önce benzer bir durumu yaşamış biri yardımcı olabilir mi
Merhaba oncelikle geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın degerler iki katına cikmayip kesede gorunmeyince dış gebelik teşhisi koyuyorlar.ben kurtaj olmadim tek doz igne ile düşük yaptım ve ardından hemen hamile kaldım.üzülme hayırlısı buymuş demek ki
Amin insallah Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim doktorumda aynı seyi söyledi hiçbirşey olmaz ignenin etkisi bi gün sen kendini hamilelige hazır hissettikten sonra birsey olmaz dedi.benim doktorum 3 ay korunma vermişti canım o korunmayı annenin psikolojisinın düzelmesi için veriyorlarmıs ilaç degerler sıfırlandıgında vucuttan atılıyormus bende doktoruma sormustum için rahat olsun canım ilaç vucuttan cıkalı cok oldu bu arada Rabbim saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin canım....
Ben de dış gebelik geciriyorum suan.degerler sıkıntılı oluyo dıs gebelikte pazartesiye kadar bi mucize olur insallah diyeyim ama bence kendini uzme sonrasinda guzel bi bebegin olur insallah
İki defa dış gebelik geçirdim..iğne ile sonlandırılanda iğneden bir hafta sonra ağrım olmuştu...boru gebeliği ilk defa duyuyorum..Dış gebelikde ve ya boru gebeliğinde şiddetli ağrılar olmuyormu?
Hayir normal gebelik belirtileri yasadim ben. Dis gebelik oldugu sonradan anlasildi. Igne vurunduktan sonra cok agrilar cektimDış gebelikde ve ya boru gebeliğinde şiddetli ağrılar olmuyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?