Dış gebelik

gratis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
43
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaslar bir sorum olacak ben 29 temmuzda dış gebeligin erken teshis edilmesinden dolayı (beta hcg en yüksek 589´a kadar çıktı) methotrexate ignesi oldum ve 3 gun sonra gebelik sonlandı.beta hcg değerimde 1 hafta sonunda sıfıra düştü.Çocuk istediğim icin doktorum korunmana gerek yok dedi ve korunmadim.Ve bu ay 5 eylül'de hamile olduğumu öğrendim.Doktorum izinde oldugu icin baska bir doktora gittim kese göründü bu sefer ama bu gittigim doktor neden 2 ay beklemediğimi sordu ignenin etkisinden dolayı şimdi korkuyorum bebegimde bir sağlık sorunu çıkacak diye.Daha önce benzer bir durumu yaşamış biri yardımcı olabilir mi

geçmiş olsun canım..bende haziranda oldum en az 2 ay korun demişlerdi..inşallah bir sorun çıkmaz..

Cidde'n doktorun niye uyarmamış ki. Methotrexate toksik bi ilaç vücuttan atılımı kolay değildir. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz illa çıkacak diye bir şey yok ama risk sonuçta gebeliğinizi yakından takip edin ve lütfen bi daha o doktora gitmeyin

Agir bi romatizma ignesiydi sanirim iyi bi dr a takibe devam edin siradan bi agri kesici filanda degilki canim ya sen keşke 2 ay dinlendirseydin kendini nasil dr anlamadimki normalde 2 ay ara verin derler inşallah etkilenmemiştir bebisin

İnsallah yarın kendi doktoruma gidecegim bakalım ne diyecek

Bende bilmiyorum özellikle sordum ne kadar korunmamiz lazım diye oda gerek yok dedi açıkçası bizde hemen olacağını taim etmemistik insallah birşey olmaz

meraba arkadaşlar ben de dış gebe mağduruyum yeni evliyim iki aylık.. hamilelik testinin pozitif çıkmasının ve kan testinin 9 eylülde 251 çıkmasının ardından hala şoku atlatamazken dün doktora gittiğimde kese görünmeyince dış gebelik şokuyla karşılaştım. dün 16 eylülde 857 çıktı bugün sabah da 1051 çıktı doktor kesin diyor kürtaj yapılacak diyor pazartesiyi beklicez yine de benim gibi olan var mı aranızda hiç mi umut yok ilk deneyimim böyle sonlanmasını hiç istemiyorum :-(

Ben de dış gebelik geciriyorum suan.degerler sıkıntılı oluyo dıs gebelikte pazartesiye kadar bi mucize olur insallah diyeyim ama bence kendini uzme sonrasinda guzel bi bebegin olur insallah

Merhaba oncelikle geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın degerler iki katına cikmayip kesede gorunmeyince dış gebelik teşhisi koyuyorlar.ben kurtaj olmadim tek doz igne ile düşük yaptım ve ardından hemen hamile kaldım.üzülme hayırlısı buymuş demek ki

benim doktorum 3 ay korunma vermişti canım o korunmayı annenin psikolojisinın düzelmesi için veriyorlarmıs ilaç degerler sıfırlandıgında vucuttan atılıyormus bende doktoruma sormustum için rahat olsun canım ilaç vucuttan cıkalı cok oldu bu arada Rabbim saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin canım....

Çok teşekkür ederim.. hayirlisi buymus demek ki. Bugün netleşti önce rahmi temizlicek doktor sonra iğne tedavisiyle bitirmeye çalışacak.. Tek korkum sonrasında yine ayni şeyleri yaşamak. Ne zormus allah kimseye yasatmasin.

Amin insallah Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim doktorumda aynı seyi söyledi hiçbirşey olmaz ignenin etkisi bi gün sen kendini hamilelige hazır hissettikten sonra birsey olmaz dedi.

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?

Dün akşam kanamam oldu biraz hemen hastaneye geldim dış gebelik dediler ama beta hcg degerim yükselmiş 3250 olmuş müşahade altına aldılar dr gelmesini bekliyorum bu nasıl oldu anlamadım. Kese rahimde değilmiş ama kan degerim yüksek nasıl oluyo anlamadim moralim bozuldu 5 hafta 1günlük su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…