Dış gebelikmi acabaaa ??

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Merhaba arkadaşlar ben ocak 28 de son adetimi gördüm ve şubat 22 de kan tahlili yaptırdım gebelik olmadığını söylediler.1 martta tekrardan test yaptırdım ve pozitif 7.12 çıktı 3 martta 11.12, 5 martta 19.54, 9 martta 35.34 çıktı.Kadın doğum doktoruna gittim ve bana söz konusu değil hamilelik 1000 ve yüksek değerde bişey söyleyebilirim dedi.Sizce yolunda gitmeyen birşeyler mi var

Canm hcg ya çok başında olduğun için tam iki kat artmıyor yada kimyasal gebelik olucak adet ile atıcak ama bence bekle hcg tekrarla tam iki kat artış veya iki kata yakın (%60) artış olması durumunda bir hafta daha bekleyip keseyi görmeye gidebilirsin

Canm hcg ya çok başında olduğun için tam iki kat artmıyor yada kimyasal gebelik olucak adet ile atıcak ama bence bekle hcg tekrarla tam iki kat artış veya iki kata yakın (%60) artış olması durumunda bir hafta daha bekleyip keseyi görmeye gidebilirsin
Dün çok fazla ağrım oldu kasıklarımda ve belimde acile gittim 35 olan değer 9a düşmüş dün idrar testi yaptım iki kere ikisindede iki çizgi tam olmasa da belirgindi bugün yaptım ikinci çizgi tamamen yok ve adet oldum

Dün çok fazla ağrım oldu kasıklarımda ve belimde acile gittim 35 olan değer 9a düşmüş dün idrar testi yaptım iki kere ikisindede iki çizgi tam olmasa da belirgindi bugün yaptım ikinci çizgi tamamen yok ve adet oldum

Aynen tatlım kimyasal yaşadın muhtemeln ama üzülme sağlıksız embriyo allah tarafından vucuttan atılıyor muhtemelen herkes birkez yaşıyordur ki bende yaşadım bidahaki ay tutar hamile kalabiliyorsun en azından vücut kendini hazırlıyor böyle böyle... benden sana tavsiye erkenden gidip hcg baktırma çok stres yaşıyorsun yükselene kadar

Arkadaslar lutfen durumum acil !!
6 martta gebe oldugumu ogrendim ve sadece 1 gün gecikmeyle beta hcg
6 mart 205
8 mart 305
9 mart 427
11 mart 544 cikti. Doktor dis gebelik veya kimyasal gebelik dedi. Ultrasondan bakti kese gorunmedi bu durumu yasayan var mi acaba ? Lutfen cevaplarinizi bekliyorum

6 mart 205
8 mart 305
9 mart 427
11 mart 544 cikti. Doktor dis gebelik veya kimyasal gebelik dedi. Ultrasondan bakti kese gorunmedi bu durumu yasayan var mi acaba ? Lutfen cevaplarinizi bekliyorum
Canım erken hcg baktırmalarda oluyor bu durum bekle derim ben kimyasal ise regl ile düşücek zaten değilse iki katı artması lazm hcg nin

6 mart 205
8 mart 305
9 mart 427
Canım ben kesemi 2000 lerde alttan gördüm 544 de görünmemesi normal artışında güzel bence bekle biraz ve doktorunu değiştir derim hemen kimyasal gebelik diye yapıştırmış.. hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çok ama çok geçmiş olsun bir daha böyle birşey yaşamazsın inşallaaahh sağlıklı bir gebelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın... dualarım seninle, sizlerle:KK200:

Aynen tatlım kimyasal yaşadın muhtemeln ama üzülme sağlıksız embriyo allah tarafından vucuttan atılıyor muhtemelen herkes birkez yaşıyordur ki bende yaşadım bidahaki ay tutar hamile kalabiliyorsun en azından vücut kendini hazırlıyor böyle böyle... benden sana tavsiye erkenden gidip hcg baktırma çok stres yaşıyorsun yükselene kadar
Düşürmüşüm dediğin gibi şuanlık sıkıntı yok dedi doktor çok teşekkür ederim Allah razı olsun senin lafınla kalktım gittim yoksa kafayı yiyicektim Rabbim eline almayı nasip etsin ☺️☺️☺️

Çok ama çok geçmiş olsun bir daha böyle birşey yaşamazsın inşallaaahh sağlıklı bir gebelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın... dualarım seninle, sizlerle:KK200:
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,hiç tanımadığım halde ettiğiniz dualar çok güzel Rabbim güzel dualarınızı karşınıza çıkarsın

6 mart 205
8 mart 305
9 mart 427
Aynısını bizzat yaşadım iki kat olarak değil yavaş yavaş arttı sürekli kan verdim kese önceleri görünmedi dış gebelik şüphem vardi en son 905 te karnımda ultrasonda göründü .başka. Dr gittim yalancı kese olabilir dedi alttan muayene etti keseyi gordu.bir hafta bekledim.pazartesi gittim yine Dr minicik bebek gordu altı haftalık dedi ama.yine kalp.atışı için bi hafta daha beklememi söyledi. Sen bekle benim.Dr da bu düşer sağlıksız gebelik deyip duruyordu .ama öyle olmadı ınsallh kalp atışı ni da duyarım hayırlısı kan değerlerin bine yaklasinca kese görünür ınsallh dış gebelik değildir

Aynısını bizzat yaşadım iki kat olarak değil yavaş yavaş arttı sürekli kan verdim kese önceleri görünmedi dış gebelik şüphem vardi en son 905 te karnımda ultrasonda göründü .başka. Dr gittim yalancı kese olabilir dedi alttan muayene etti keseyi gordu.bir hafta bekledim.pazartesi gittim yine Dr minicik bebek gordu altı haftalık dedi ama.yine kalp.atışı için bi hafta daha beklememi söyledi. Sen bekle benim.Dr da bu düşer sağlıksız gebelik deyip duruyordu .ama öyle olmadı ınsallh kalp atışı ni da duyarım hayırlısı kan değerlerin bine yaklasinca kese görünür ınsallh dış gebelik değildir
Insallah canim ya olacagina dair hep bir umudum var bakalim ya hayirlisi

Peki adetiniz geciktitikten kac gun sonra kan verdiniz ve ilk beta hcg niz kac cikti acaba

benim de bi durumum var
ilk tahlilde 68 çıktı
ikincide 260 çıktı (2 gün sonra)
1 hafta sonra doktora gittim, dış gebelik olabilir dedi ama kese de gördü.

bugün tekrar hcg vericem
düzgün arttıysa 3000 falan olmalı

Gebelik baslarinda beta takip etmek cok stresli
Benim ilki dis gebelikti onda boyle iki gunde bir gidiyordum
Ikinci gebelikte bat dan 4 hafta sonra gittim keseyi de kalp atisini da ayni gun duydum
O surecte olursa olur diye dusundum.

Back
X