dıs gebelıkmı ???

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
33
arkadaslar 4 haftalık hamıleyım yanlız hıc bulantım yok bunun nedenı nedır doktora gtıtm kan testınde 4 haftalık gebesın dedı haftaya kalp atısını dınlıcez dedı bırde ultrasondan baktı rahımduvarın ıyıce kalınlasmıs ddı ama etrafımdakıler bnı korkutuyorlar yok dıs gebelıktır fılan bı mıdem bulantım bas donmem yok bunun nedenı nedır dıs gebelık yasayan varmı aranızda lutfen goruslerınızı bıldırın

Herkes doktor kesiliyo ya! Bazı insanların hiiiç midesi bulanmaz. Bazilarının 4. Haftada baslar. Bende ortada turp gibiyim diye dolanırken 7. Haftada bulantı mahfetti. Çok şükür hiçbi sıkıntı yok. İçini ferah tut canım. Bu konulardA çok fazla dinleme kimseyi. Ps. KuZenımın birkere dahi bulantısı olmadı ustelık ikiz bbeklere hamıleydı. Sadece 10. Haftadan itibaren mide yanması yasadı cok fazla. İnnşallah gayet normaldir herşey

Canım daha çok erken bulantı için.bulantı genelde 6. haftada yavaş yavaş başlayıp 8 de pik yapar sonra yavaş yavaş 12 ye kadar azalır.hiç bulantı yaşamayan şanslı bayanlar da var ama senin için daha erken endişelenme.beta hcg nin artışıyla orantılıdır bulantı.korkma bekle

Sen de benim gibi hava at,"hiç bulantım yok,ne rahatmış bu hamilelik" diye. Sonra 8-9 haftalık olunca görürsün dünya kaç bucak,wc yle arandaki bu samimiyet nerden geliyor:KK53:

bu 2. gebeliğim
çok şükür ikisinde de öldüm mahvoldum bulantıları yaşamadım:nazar::nazar:
insanlar ne tuhaf yaa var yaa
doktorunuz bilirdi öyle bişey olsa.. saçmalamasınlar

arkadaslar 4 haftalık hamıleyım yanlız hıc bulantım yok bunun nedenı nedır doktora gtıtm kan testınde 4 haftalık gebesın dedı haftaya kalp atısını dınlıcez dedı bırde ultrasondan baktı rahımduvarın ıyıce kalınlasmıs ddı ama etrafımdakıler bnı korkutuyorlar yok dıs gebelıktır fılan bı mıdem bulantım bas donmem yok bunun nedenı nedır dıs gebelık yasayan varmı aranızda lutfen goruslerınızı bıldırın
Baş dönmesi ve bulantı 8. haftada başlıyor ayrıca bunların dış gebelikle bi ilgisi yok

Bu devirde hala insanları dinlediğinize ve bunun için üzüldüğünüze inanamıyorum.
Bir sorun olsa idi doktor zaten söylerdi.
Açın biraz nette araştırma yapın.
Kesenizi gördüyseniz zaten dış gebelik ihtimali kalmadı.
Kesenizi görmedi iseniz beta hcg değerinin düzenli artıp artmadığını kontrol ettirin.
4 haftalık gebelikte zaten mide bulantısı olmaz.
Herkesin gebeliği farklı geçer. Ben 13 haftalığım hiç bulantım olmadı Allah'a şükür.
Lütfen kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin araştırın doktora sorun.

İki hamileliğimde ee ne mide bulantısı ne de baş dönmesi çekmedim. Şanslı azınlıktanım yani. Korkacak bir şey yok, herkeste olmayabilir.

Hic alakasi yok dis gebelikle bulanti illa herkesde olcak diye birsey yok canim korkma

daha erken ki. ..
8.haftada falan başlar belirtiler

lütfen boşbogaz insanlara kulak asmayın. ben mide bulantısı baş dönmesi ne bilmedim. 1 defa bile olmaz mı hiç olmadı.. kızım 2.5 yasında şuan.

İki hamileliğimde ee ne mide bulantısı ne de baş dönmesi çekmedim. Şanslı azınlıktanım yani. Korkacak bir şey yok, herkeste olmayabilir.

O şanslılardan biri de benim. Aşermedim bile.
Hamileyken konuşmaya başlarlar cocuk buyur daha konuşmadi aman yürümedi yaşıtları koşuyor bile. Doktor en iyisini bilir. etrafindakileri duyma bile

etrafa aldanma doktora muayne ol. millette hamıle kadının canını sıkmaya ne meraklı fesat insanlardan uzak dur herseyı duyma...

Etrafınızdakilere hiç aldırış etmeyin, herkes doktor kesiliyor kendi çapında. Mide bulantısı olmayabilir, bu kişiden kişiye değişir. Kimisi mide bulantısız çok rahat bir hamilelik geçirir, kimisi de (benim gibi) doğuma gideceği akşama kadar mide bulantısı çeker.

ne alakası var? etrafındakileri değiştir bence,hamile bir kadına söylenmemesi gereken herşeyi söylemişler.bildiğin patavatsız tipler.

benim de pek bulantım yoktu baş dönmem hiç olmadı ama yaşadığım şey dış değil iç gebelikti :KK53:

Allah
Herkes doktor kesiliyo ya! Bazı insanların hiiiç midesi bulanmaz. Bazilarının 4. Haftada baslar. Bende ortada turp gibiyim diye dolanırken 7. Haftada bulantı mahfetti. Çok şükür hiçbi sıkıntı yok. İçini ferah tut canım. Bu konulardA çok fazla dinleme kimseyi. Ps. KuZenımın birkere dahi bulantısı olmadı ustelık ikiz bbeklere hamıleydı. Sadece 10. Haftadan itibaren mide yanması yasadı cok fazla. İnnşallah gayet normaldir herşey
razı olsn uzun süredir bekliyorum bu bebeğ i çok korkuyorm

Sen de benim gibi hava at,"hiç bulantım yok,ne rahatmış bu hamilelik" diye. Sonra 8-9 haftalık olunca görürsün dünya kaç bucak,wc yle arandaki bu samimiyet nerden geliyor:KK53:
Olsun da bebeğim herseye razıyım hertürlü acıya neler çektim bebeğim gelene kadar allah olmayan herkese nasip etsin

Bu devirde hala insanları dinlediğinize ve bunun için üzüldüğünüze inanamıyorum.
Bir sorun olsa idi doktor zaten söylerdi.
Açın biraz nette araştırma yapın.
Kesenizi gördüyseniz zaten dış gebelik ihtimali kalmadı.
Kesenizi görmedi iseniz beta hcg değerinin düzenli artıp artmadığını kontrol ettirin.
4 haftalık gebelikte zaten mide bulantısı olmaz.
Herkesin gebeliği farklı geçer. Ben 13 haftalığım hiç bulantım olmadı Allah'a şükür.
Lütfen kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin araştırın doktora sorun.
Allah razı olsn vallahi bebek olmadan yeterince psikolojisi bzm uyar die bebeğim geç oldu şimdi de bole saçma sapan şeylerle korkutuyor lar beni

etrafındakilerin ultrason gözlükleri mi var böyle cahilliklere neden yem oluyorsun hem 4 haftada bulantı neymiş 8 e doğru başlarsa başlar başlamazsa da şanslı hamilelerden olursun işte mis gibi..

X