Dış gebelikmidir

Dibiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
4
2
1
46
merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum umarım başarılı olurum.20 ocakda iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi.10.gün 217 çıktı ve bayram Ettik.2 gün sonraki test 226 çıktı ve dr gebeliğin sağlıklı olmadığını dış gebelik olabileceğini söyledi. Ama ben şehir dışında olduğum için mecburen başka bir hastaneye gitmiştim.kendi doktorum kesip atmadı döndüğünde tekrar bakalım test yapalım dedi.iki gün sonra dönücem ve 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum.benzer bir şey yaşayan varmı?hiç şikayetim yok kanama vs gibi sizce umut varmı

Merhaba canım şimdi gördüm yazını 18 Ocakta da benim transferim yapıldı
10. Gün hcg 138
12.gün 180
14.gün 271
16.gün 401
18.gün 506
Doktorum dış gebelilten şüpheleniyor bende şehir dışında olduğum için yarın gidicem sen gittin galiba doktoruna İnşallah olumlu bi sonuç almışsındır merak ettim

Yok canım malesef çabuk sevinmişiz.Benim değer gittikçe düştü bugünkü değerim 67. Yani umutlar tükendi çok ama çok üzgünüm.Dilerim senin iyi sonuçlanır ben kadere inanırım yaradan ol derse olur.Tıp ne derse desin.Bende umut kalmadı ama sen son ana kadar pes etme

Yok canım malesef çabuk sevinmişiz.Benim değer gittikçe düştü bugünkü değerim 67. Yani umutlar tükendi çok ama çok üzgünüm.Dilerim senin iyi sonuçlanır ben kadere inanırım yaradan ol derse olur.Tıp ne derse desin.Bende umut kalmadı ama sen son ana kadar pes etme
Geçmiş olsun canm sen yinede umudunu kaybetme kuzucuklarımızı İnşallah bi gün alıcaz kucağımıza bende pes etmicem şuan yoldayım Rabbim hayırlı sonuçlarla evime gelmeyi nasip etsin İnşallah

Merhaba canım şimdi gördüm yazını 18 Ocakta da benim transferim yapıldı
10. Gün hcg 138
12.gün 180
14.gün 271
16.gün 401
18.gün 506
Doktorum dış gebelilten şüpheleniyor bende şehir dışında olduğum için yarın gidicem sen gittin galiba doktoruna İnşallah olumlu bi sonuç almışsındır merak ettim
Merhaba ama senin artmış değerlerin bayagı bi. Neden dış gebelikten şüpheleniyor ki ben anlamadım. Seni boşu boşuna strese sokuyor gibi geldi. Rabbim hepimize sağlıkla bebekler versin inşallaj

Merhaba ama senin artmış değerlerin bayagı bi. Neden dış gebelikten şüpheleniyor ki ben anlamadım. Seni boşu boşuna strese sokuyor gibi geldi. Rabbim hepimize sağlıkla bebekler versin inşallaj
Canm 2 günde bir iki katı artması gerekiyor ama benm değerlerim %50 nin altında artıyor son 2 tahlildede %20 kadar arttı doktor sağlıksız gebelik dedi canm ilerlemez böyle dedi düşük yapacam:110:

Canm 2 günde bir iki katı artması gerekiyor ama benm değerlerim %50 nin altında artıyor son 2 tahlildede %20 kadar arttı doktor sağlıksız gebelik dedi canm ilerlemez böyle dedi düşük yapacam:110:
O kadar iyi alıyorum ki seni canım ah kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlar bunlar allah hepimize hayırlsını versin.Ya daha ilerledikten sonra olsaydı ya da allah korusun sakat falan yavrumuz olsa ömür boyu acı çekerdik dicez ve kendimizi teselli edicez insan önce duygusal düşünüyo ama zamanla mantıklı düşünüp teselli oluyor

O kadar iyi alıyorum ki seni canım ah kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlar bunlar allah hepimize hayırlsını versin.Ya daha ilerledikten sonra olsaydı ya da allah korusun sakat falan yavrumuz olsa ömür boyu acı çekerdik dicez ve kendimizi teselli edicez insan önce duygusal düşünüyo ama zamanla mantıklı düşünüp teselli oluyor
Evet canm haklısın ben buna da şükür diyorum en azından düşükle sonuçlanacak olsa bile hamile kalabildim ya hiç tutmasaydı bu defa ben hamile kalamam deyip daha çok üzülecektim Rabbim neylerse güzel eyler

Back
X